icon

Ako účinne vyčistiť znečistenú sklenenú formu na bábovku?

really8
9. júl 2025

Baby, ulakomila som sa na blsaku na sklenenu formu na babovku. Ako ju poriadne ocistit? Je tak klasicky zajdena pripecena v tych zahyboch.

Ako účinne vyčistiť znečistenú sklenenú formu na bábovku?
kacena4
9. júl 2025

skus ju niekolkokrát umyt v umyvcke dnes uz to krasne ide dole a predtym ju namoc na 30 min do vody. snad to pomoze

vanilkovazmrzka
9. júl 2025

A co si uz vyskusala? Lebo myslim si ze zo skla zide vsetko ked to na dostatocne dlho namocis

apostolko
9. júl 2025

kupit novu

gabus543
9. júl 2025

@really8 ahoj dostala som po babke sklenený podnos na tortu v zárezoch veľmi zájdený,dala som ho do umývačky a po umytí bol ako nový

really8
autor
9. júl 2025
@vanilkovazmrzka

A co si uz vyskusala? Lebo myslim si ze zo skla zide vsetko ked to na dostatocne dlho namocis

@kacena4
@vanilkovazmrzka Neskusala som este nic. Prisla som sem ze dostanem radu na istotu😂 mam doma milion octov a cistiacich prostriedkov

really8
autor
9. júl 2025
@apostolko

kupit novu

@apostolko dakujem za bombasticku radu. Ja chcem zachranit a pouzivat tuto

really8
autor
9. júl 2025
@gabus543

@really8 ahoj dostala som po babke sklenený podnos na tortu v zárezoch veľmi zájdený,dala som ho do umývačky a po umytí bol ako nový

@gabus543 skusim, aj ked mam strach😂 tiez je to z vypredaja po jednej babke

luccija
9. júl 2025

@really8 zobrať kefku jar a dobre vykefovat a potom do umyvacky

viestta
9. júl 2025
@really8

@kacena4
@vanilkovazmrzka Neskusala som este nic. Prisla som sem ze dostanem radu na istotu😂 mam doma milion octov a cistiacich prostriedkov

@really8 ak mas umyvacku daj ju do umyvacky, Per krat sa tam vykupe a bude ako nova. Ked nasi kupili umyvacku do par umyti mali zapacene jenske misy ako nove.

really8
autor
9. júl 2025
@viestta

@really8 ak mas umyvacku daj ju do umyvacky, Per krat sa tam vykupe a bude ako nova. Ked nasi kupili umyvacku do par umyti mali zapacene jenske misy ako nove.

@luccija
@viestta oki, skusim to ako prve. Dakujem

4stanka4
Autor odpoveď zmazal
4stanka4
9. júl 2025
@really8

@luccija
@viestta oki, skusim to ako prve. Dakujem

@really8 ak zostane aj po čistení v umývačke zájdená tak použi nano hubku a bude ako nová. Mam odskúšané doma na mise z jenskeho skla 🙂