Ako upevniť svetielka na stropnú garnížu?
Ahojte ženy, dajme hlavy dokopy prosím a napíšte vaše rady a nápady, lebo určite riešila túto neduhu už aspoň jedna žena doma 🫢
Máme doma záclony na riasiacej páske zavesené na háčikoch v stropnej zapustenej kolajnici, ktorá je zarovno sadrokartónu. Otázka znie.. ako do riti tam upevním takéto svetielka ? 🤣

@dadka1997 to sú mini háčiky ktoré su celé v riasiacej páske to takéto svetlá neudrží.
@monika35493 na tie isté háčiky ako je záves, alebo pridať ďalšie háčiky pomedzi. keby bolo viac koľajníc, tak na vedľajšiu koľajnicu
@monika35493 môj muž kúpil také háčiky skúsim nájsť fotku a tie dáš na záves a na to svetielka
@monika35493 a preco by neudrzalo ? Mam tie iste svetla, ak udrzia zaves a nejak ho tam asi davas .. tak tak isto by som tam dala aj tie svetla
@monika35493 háčiky sa mi do garníže pridať nedajú je to napevno uzavreté ani ich tam neviem nastrčiť
@monika35493 ale vies pridat dalsie bezce. Na konci garnize je ukoncovaci diel, ten sa da dat dole a bezce do kolajnice pridat alebo ubrat, alebo ich vytiahnut vsetky pri prani zaclon. Ak to tam nemas, tak mate blbo spravenu garnizu
@monika35493 malymi kovovymi stipcami (napr. takymi tymi zubatymi "zralocikmi", ako sa kedysi vesali zaclony) priamo o horny lem toho zavesu.
Zicherkami o zaves
@viestta pani zlatá, nič nieje zle spravené asi ste ešte nevidela garnížu ktorá je vložená do sadrokartónu napevno- čiže už sa tie kraje vybrať nedajú
@vanilkovazmrzka ďakujem za tip ♥️
@madeincssr ďakujem za tip ♥️
@monika35493 tak tan kto ich montoval zabudol namontovat vyberatelne koncovky aby sa dali navliekat bezce
@viestta nerozumiete ma? Tá garníža je vnútri sadrokartónu. ZAPUSTENÁ
@monika35493 a keď sa bežec zlomila, tak čo s tým budete robiť? Niekde bude chyba
@janka_266 mám bežce navyše? Nevidím dôvod ani spôsob akým by sa bežce mohli zlomiť. Tiež asi nepoznáte tento typ zapustenej garníže, tie bežce tam nie sú ako tie obyčajné
@monika35493 so stipcami by sa nedalo? Sú také maličké stipceky v obchodoch.
@monika35493 Presne tak, viem o com pises, msm presne taku istu garnizu, zvrchu upevnena v sadrokartóne, na koncoch obluky oprete o stenu. Aby sa dali pridať dalsie haciky, musela by sa garniza odmontovat. Ked tak pozeram na tu moju, asi by som ten svetelny zaves upevnila na pasku a pasku by som pripevnila zatvaracimi spendlikmi na horny okraj zaclony. Ak by sa spendliky dali z vnutornej strany zaclony, nebolo by ich vidiet. Ale budebto makacka....
@janka_266 vtedy asi rozbúrajú polovičku stropu🙄🤔
@jankasmejka nieee, veď to sa predsa nemôže stať, takže sú v pohode :D

Na hačiky na ktorych je záves alebo záclona