Ako ušetriť pri nákupe spotrebičov do nového bytu?
Ahojte ideme kupovat komplet vsetko nove: pracka susicka digestor chladnicka mraznicka indukcna ndoska umyvacka. Byvame v Bratislave. Je nejaka sanca niekde na niecom usetrit? Napr kupit v rakusku ci Madarsku ci cesku ci online cez Alza alebo byvaju na jar nejake zlavy? Dakujem za rady
My sme pracku a chladnicku kupili s 20% zlavou s tym, ze pracka bola iba odbalena (niekto ju vratil pred nami) a chladnicka mala na pravej bocnej strane asi 5cm jemny skrabanec. Tu stranu mame zrovna opretu o kuchynsku linku, kde je vysoka drevena platna a nikdy sa nikam nepresunie, takze nam to bolo jedno. Myslim, ze to bolo z nay, ale to len triafam, ak vam taketo veci nevadia, skuste pogooglit. Zaruka plati stale rovnako aj ked sme kupili v zlave, no usetrili sme cca 150€.
sledovat ceny, potom nejaku akciu vymaknut - hlavne ci ide o realnu zlavu alebo len naoko, niekedy eshopy daju zlavu ak kupujes toho viac (treba pytat ponuku)
Ja som kupovala veľa spotrebičov priamo z electrolux. Niekedy maju zľavy. Predtým som si porovnala ceny.
Hoci inak nakupujem online, ked sme zariadovali dve domacnosti, nabehla som postupne do 3 elektier v meste, dala predavacom zoznam spotrebicov a poprosila ich,nech mi urobia cenovu ponuku. Nemala som ale vytipovane znacky,takze to bolo jednoduchsie. Samozrejme, o pribliznych cenach a specifikacii vyrobkov som mala prehlad.
Dávate aj novú linku ? Lebo väčšinou stolári ponúknu nakup cez nich a máš zlavu (beru na podnikateľsky účet) a on to aj potrebuje vefiet koli rozmerom (rury, mikrovlnky, umývačky). Ja som to tak robila vybrala som si spotrebiče a oni nakúpili uskkadnili naraz doniesli
Ja som nabehla do Nay, odchytila si jedneho predajcu...povedala som mu, ze chcem viac spotrebicov kupit u nich, ci mi vie dat nejaku zlavu a dal...kedze maju bonusy za predaj, tak bol spokojny a aj ja 😀
Bud pockat na akcie alebo oslovit predajcu, ze chces kupit viac spotrebicov a ci ti nevedia dat zlavu.
Nie vzdy je lacnejsie lepsie. Ja kupujem na Alze cez Alzadni, vtedy sa da par € usetrit. A este si aj prikupim 3 roky zaruku. Uz som musela opravovat 1x chladnicku aj pracku 2x (kazda oprava po 80-120€), vdaka predlzenej zaruke som opravy mala zadarmo.

My sme nakupili vsetko online cez black friday akcie a dost sme usetrili. Mali sme vybrane konkretne produkty a uz sme len porovnali kde je najlepsia cena. Boli z roznych eshopov (vacsia nay a alza).
V inom state by som kvoli moznym komplikaciam pri reklamacii nekupovala.