icon

Ako ušetriť pri nákupe spotrebičov do nového bytu?

2. mar 2025

Ahojte ideme kupovat komplet vsetko nove: pracka susicka digestor chladnicka mraznicka indukcna ndoska umyvacka. Byvame v Bratislave. Je nejaka sanca niekde na niecom usetrit? Napr kupit v rakusku ci Madarsku ci cesku ci online cez Alza alebo byvaju na jar nejake zlavy? Dakujem za rady

bg92
2. mar 2025

My sme nakupili vsetko online cez black friday akcie a dost sme usetrili. Mali sme vybrane konkretne produkty a uz sme len porovnali kde je najlepsia cena. Boli z roznych eshopov (vacsia nay a alza).
V inom state by som kvoli moznym komplikaciam pri reklamacii nekupovala.

biba_18
2. mar 2025

ako píše @bg92 - vybrať spotrebič a porovnávať a pozerať akcie…

hankab
2. mar 2025

My sme pracku a chladnicku kupili s 20% zlavou s tym, ze pracka bola iba odbalena (niekto ju vratil pred nami) a chladnicka mala na pravej bocnej strane asi 5cm jemny skrabanec. Tu stranu mame zrovna opretu o kuchynsku linku, kde je vysoka drevena platna a nikdy sa nikam nepresunie, takze nam to bolo jedno. Myslim, ze to bolo z nay, ale to len triafam, ak vam taketo veci nevadia, skuste pogooglit. Zaruka plati stale rovnako aj ked sme kupili v zlave, no usetrili sme cca 150€.

cina1
2. mar 2025

sledovat ceny, potom nejaku akciu vymaknut - hlavne ci ide o realnu zlavu alebo len naoko, niekedy eshopy daju zlavu ak kupujes toho viac (treba pytat ponuku)

lukbe
2. mar 2025

Ja som kupovala veľa spotrebičov priamo z electrolux. Niekedy maju zľavy. Predtým som si porovnala ceny.

christie11
2. mar 2025

Hoci inak nakupujem online, ked sme zariadovali dve domacnosti, nabehla som postupne do 3 elektier v meste, dala predavacom zoznam spotrebicov a poprosila ich,nech mi urobia cenovu ponuku. Nemala som ale vytipovane znacky,takze to bolo jednoduchsie. Samozrejme, o pribliznych cenach a specifikacii vyrobkov som mala prehlad.

zeldia
2. mar 2025

Dávate aj novú linku ? Lebo väčšinou stolári ponúknu nakup cez nich a máš zlavu (beru na podnikateľsky účet) a on to aj potrebuje vefiet koli rozmerom (rury, mikrovlnky, umývačky). Ja som to tak robila vybrala som si spotrebiče a oni nakúpili uskkadnili naraz doniesli

yellow28
2. mar 2025

Ja som nabehla do Nay, odchytila si jedneho predajcu...povedala som mu, ze chcem viac spotrebicov kupit u nich, ci mi vie dat nejaku zlavu a dal...kedze maju bonusy za predaj, tak bol spokojny a aj ja 😀

petamich
2. mar 2025

Bud pockat na akcie alebo oslovit predajcu, ze chces kupit viac spotrebicov a ci ti nevedia dat zlavu.

strawberry0797
2. mar 2025

Nie vzdy je lacnejsie lepsie. Ja kupujem na Alze cez Alzadni, vtedy sa da par € usetrit. A este si aj prikupim 3 roky zaruku. Uz som musela opravovat 1x chladnicku aj pracku 2x (kazda oprava po 80-120€), vdaka predlzenej zaruke som opravy mala zadarmo.