Ako vybrať jedálenský stôl a stoličky?
ahojte poradte prosim, aky by ste dali jedalensky stol a stolicky ak chcem dat na mieru vyrobit kasmirovu komodu cisto na dvierka, miesto tej co tam je. Chcem to cele prerobit. Jedalen je prepojena s obyvackou a aj tam je kasmirovy tv stolik. Pacia sa mi olivove a bezove stolicky. Len neviem aky stol,ci podnoze drevene alebo cierne kovove. Ako to mate vy, alebo ake a co by ste vy odporucili

to je prosímpekne aký kašmírový stôl? 😲
akože farba?
k tomu daj tmavomodré stoličky ...
@biba_18 toto vsetko pojde prec t.j. jedalensky stol a stolicky plus komoda. Kasmir U702 od eggeru z toho chcem komodu na mieru. Nepisala som o kasmirovom stole ale o komode. K nej potrebujem nove stolicky a stol nejak doladit do jedalne aby to ladilo s obyvackou a podlahou. V obyvacke mam kasmir tv stolik, jemne bezovy gauc a od eggeru Hickory konfer. stolik
Kasmir by som ja s drevom kombinovala, nie kovom (pripadne masivna doska na tych kovovych nohach, nad tym so uvazovala ja domov, len sa bojim skrabancov :D). Nabytok urobila rovnaky v obyvacke aj jedalni (predpokladam, ze v obyvacke nebudes mat iba stolik konferencny). A stol.. to je vec individualna :DDD ja som za okruhle stoly, mne sa hrozne pacia a stolicky detto = lenze taky set je vyrzany sam o sebe, nebude on rovnaky ako zvysok nabytku), co sa tyka farby dala by som ti tam radsej zaves olivovy, farebnejsi, a stolicky hlavne lahko udrziavatelne = kludne bezove, drevene, alebo kasmirove ak zozenies (o tom pochybujem). Drevo ladit asi s podlahou, lebo ta ma teda dost vyraznu farbu...
Ja mam okrúhly s kovovými nohami, chcela som taky a vrch stola mi ladí s pracovnou kuchynskou doskou
Ahoj 🙂 my máme kašmírovú kuchynskú linku a stôl aj stoličky do jedálne sme objednávali od stolicky24 lebo mali minimalistický dizajn a dali sa farby nožičiek (máme zn. snap) prispôosobiť farbe stola takže to pekne ladí a nič neruší a určite by som tam netlačila modrú ako ti niekto radí, my to máme kašmírová +drevo dyha+ béžová a je to nádherné

@nadia89 ja by som to zladila s obyvackou.