Ako vybrať kvalitnú panvicu na vyprážanie?
Poraďte panvicu s ktorou máte dobré skúsenosti, potrebujem prioritne na vyprážanie. Hľadám kvalitu za rozumnú cenu. Nie Tefal. Ďakujem
Na vyprazanie sa pozri co pouzivaju profesionalne kuchyne - 300 rocnu technologiu liatinove panvice , ziaden tefal. Potrebujes masu zeleza ktora ked sa rozohreje tak ten studeny rezen ju zas neochladi ako tie tenke. Rezen(a vsetko) sa musi vyprazat a na tenkej sa to chvilku bude najprv varit kym nestupne teplota spät po ochladeni.
Palacinky z liatinovej panvice tiez uplne ako z ineho sveta.
Ak ju dobre zabehnes ( vyprazit najprv 3-4x cibulu, zemiakove supy a pod, pitom vyhodit) tak sa na nej vytvori prirodzena nonstick plocha ktora sa kazdym varenim sama seba dozivotne obnovuje a cistit ju mozes aj dratenou kefou, vsetko priroda, ziadna chemia.
Najlepsie od nemeckej firmy TURK ktora robi to iste uz 200 rokov
U nas zakupitelne napr v Kaufland online obchode
A panvice od TURKa po tebe este budu pravnuci dedit
@martinmmartin super tip, ja tiez hladam nieco podobne, potrebovala by som par kusov v roznych velkostiach. Dufam, ze v sucasnosti su uz vsetky prisposobene na indukciu..... A tiez dufam, ze najdem nieco, co mi poslu aj sem na ostrov, tu je to v kamennych predajniach dost bieda
Tiež listina. Ale bacha, kvalitná listina je fakt ťažká, umyvas ručne - nie umývačka, ale ja som si zvykla....
Tiež listina. Ale bacha, kvalitná listina je fakt ťažká, umyvas ručne - nie umývačka, ale ja som si zvykla....
@rayla Dalsia a posledna, nevyhoda je priprava jedal co su kysle (nieco paradajkove, a pod) tie na liatinu by ist nemali lebo reaguju so zelezom.
@rayla Dalsia a posledna, nevyhoda je priprava jedal co su kysle (nieco paradajkove, a pod) tie na liatinu by ist nemali lebo reaguju so zelezom.
@martinmmartin Áno, súhlasím. Na tieto pokrmy radim smalt..

Na vyprazanie sa pozri co pouzivaju profesionalne kuchyne - 300 rocnu technologiu liatinove panvice , ziaden tefal. Potrebujes masu zeleza ktora ked sa rozohreje tak ten studeny rezen ju zas neochladi ako tie tenke. Rezen(a vsetko) sa musi vyprazat a na tenkej sa to chvilku bude najprv varit kym nestupne teplota spät po ochladeni.
Palacinky z liatinovej panvice tiez uplne ako z ineho sveta.
Ak ju dobre zabehnes ( vyprazit najprv 3-4x cibulu, zemiakove supy a pod, pitom vyhodit) tak sa na nej vytvori prirodzena nonstick plocha ktora sa kazdym varenim sama seba dozivotne obnovuje a cistit ju mozes aj dratenou kefou, vsetko priroda, ziadna chemia.
Najlepsie od nemeckej firmy TURK ktora robi to iste uz 200 rokov
U nas zakupitelne napr v Kaufland online obchode
A panvice od TURKa po tebe este budu pravnuci dedit