icon

Ako vybrať kvalitnú práčku do 1000 EUR?

sasha871
31. máj 2025

ahojte, pokazila sa nam pracka..v dobe ked som kupovala staru pracku som pokukovala po lacnej slimkovej práčke..kupila som Beko do 400e..mam ju 5 rok a odisla na nej elektronika oprava by stala tolko co nova..takze idem kupit novu pracku a chcem uz kvalitu/ nepotrebujem uz ani slimkovu..rada by som aby ma vydrzala aspon 10r., 1500ot, parna funkcia na zaciatku prania alebo ked je na konci tak ak by bol prídavný program para, automatické volenie programu by bodlo a mozno aj dávkovanie pracieho prostriedku..neviem co by ste mi este poradili, ze je super na tych novych prackach..mozno najlepsie ak by sa ozval niekto, kto aj nedávno kupoval a uz to ma prelúskane🙂
moc moc vam dakujem
financne maximalne do 1000e

deti95060810
31. máj 2025

skús dať heuréka.sk
naťukáš čo potrebuješ , aké funkcie od práčky očakávaš. cenový strop a dostaneš výsledok...

kp7333
31. máj 2025

mam bosch-ku. aj predtym sme mali rovnaku znacku, vydrzala 12 rokov a to sme jej davali zabrat.

deti95060810
31. máj 2025

my sme mali Elektrolux. Super , skončila po 20 tich rokoch. Len sa obávam že v dnešných časom už aj tie dobré značky nie sú až tak dobré ako kedysi...

mám osobnú skúsenosť s vysávačom. kúpili sme takú istú značku vysávača ako bol ten prvý a veru to už nie je to čo predtým.

veselo_neveselo
31. máj 2025

@sasha871 aj ja mam boschku, este som pozerala aj po aeg.
Uz som to tu pisala niekde, vyberaj podla najlepsej energetickej triedy, ty chces parnu funkciu a automaticke davkonavie, tak to ti dost zuzi vyber, no a potom uz si vyber len ak sa ti na niektorej pacia nejake ine "vychytavky", alebo dizajn. Zvysne funkcie budu mat uz velmi podobne a dobre prat budu vsetky.

aliaray1
31. máj 2025

@sasha871 LG za mna

lalia33
31. máj 2025

@sasha871 ja mam takú whirpoolku, aj prvú pracku som mala whirpool aby držala mi 15 rokov, táže budem dúfa ze aj tato nová toľko vydrží.. ma veeeeela programov , prídavnu páru, a.moznost automatického dávkovania aj avivaze aj pracieho gélu. Ale je širšia určite nieje slim. Ide velmi potichu takze som zatial spokojna. Na 9kg prádla, ma 6 zmysel
Skus pozrieť. Ale keď som ju pozerala teraz tak som prekvapená kolko stoji...Ja som ju kúpila v planeu v akcii za 438€ koncom marca.

Práčka Whirlpool W8 99AD SILENCE CS

danieli
31. máj 2025

Mame miele, ale sla by som kludne do bosch, pytala som sa servisakov, tak tieto dve znacky su fajn na zivotnost

romino
1. jún 2025

mame stale Bosch uz 16rokov, len raz som menil spiralu za dakych 15e, znicil ju vodny kamen.
Pracka stala vtedy nejako do 500e

ktobytobolpovedal
1. jún 2025

Ja by som isla znovu do samsungu. Moju uz mam 12 rokov, jedina oprava bola poskodena guma okolo bubna (mojou vinou)… ak sa tato pokazi (co dufam, este tak skoro nebude), tak budem pozerat samsung urcite

jamidea
1. jún 2025

@sasha871 lg 7kg je super, len nvm kolko stoji. Whirlpool nekupuj, ani ak by bola 100% zlava.

sasha871
autor
3. jún 2025
@lalia33

@sasha871 ja mam takú whirpoolku, aj prvú pracku som mala whirpool aby držala mi 15 rokov, táže budem dúfa ze aj tato nová toľko vydrží.. ma veeeeela programov , prídavnu páru, a.moznost automatického dávkovania aj avivaze aj pracieho gélu. Ale je širšia určite nieje slim. Ide velmi potichu takze som zatial spokojna. Na 9kg prádla, ma 6 zmysel
Skus pozrieť. Ale keď som ju pozerala teraz tak som prekvapená kolko stoji...Ja som ju kúpila v planeu v akcii za 438€ koncom marca.

Práčka Whirlpool W8 99AD SILENCE CS

@lalia33 dakujem moc krat

diaamax
3. jún 2025

Za mna Bosh, len a jedine Bosh

sasha871
autor
3. jún 2025
@danieli

Mame miele, ale sla by som kludne do bosch, pytala som sa servisakov, tak tieto dve znacky su fajn na zivotnost

@danieli vela ludi mi odpovedalo na otazku značkou bosch a aeg
tak na jednu z tychto značiek sa asi budem sustredit..ale chcela som vediet ktore funkcie su super a ktore zbytočnosť