icon

Ako vybrať kvalitný a výkonný vysávač do 200 Eur?

suzy2508
24. jan 2025

Ahojte, poteším sa odporúčaniu na vysávač do bytu. V 4 izbách máme laminátovú podlahu, v 1 je koberec s cca 1 cm vlasom, je to už ale dosť udupané + malé dieťa. Doteraz sme mali 5 rokov obyčajný bezvreckový Sencor na kábel, ale už nám odchádza a pri vysávaní sa nám po nejakom čase vypína, tak by som chcela kúpiť nový. Páči sa mi značka Bissell, ale nechám si poradiť. Skúšala som si robiť nejaký rešerš, ale skúsenosti od vás potešia. Radšej by som asi vysávač na kábel, keďže byt máme nejakých 85 m štvorcových, bojím sa opotrebenia batérie, že by som taký bezkáblový mohla za 3 roky vyhodiť. Ani som nevedela, že sa dajú kúpiť také, ktoré zároveň vysávajú a vytierajú, to by bolo super, ale neviem cenou, či by som sa cca zmestila. Ďakujem. 😊

strawberry0797
24. jan 2025

Kärcher vysavace su naj co sa tyka cena/vykon. Nech by si ktorykolvek model vybrala, bude fungovat dobre a dlho.

deusa
24. jan 2025

@suzy2508 Electrolux PD82-4MG Pure D8.2 ja am v hľadáčiku tento, tu ho baby tiež odporúčali

nikasmile
24. jan 2025
maculienka9
27. jan 2025

Ahoj, tiež som riešila podobnú dilemu a nakoniec som sa rozhodla pre tyčový vysávač s mopom Rowenta X-Force Flex 9.60. Má výborný výkon, dobre sa s ním manipuluje, a hlavne zvládne aj väčší byt bez problémov. Tiež som sa obávala opotrebenia batérie, ale pri tomto modeli je výdrž na jedno nabitie viac než postačujúca, a navyše je to super, že vie aj vytierať. Ak chceš, tu je podrobná recenzia, ktorá mi pri rozhodovaní veľmi pomohla: https://www.kupnajlepsie.sk/recenzia-tycovy-vys.... 😊 Dúfam, že ti to pomôže!