Ako vybrať novú slim práčku?
Žienky po ix rokoch musím kúpiť novú SLIM/ úzku práčku. Na výber je veľa značiek a typov a ja som už fakt zúfalá, ktorý vybrať. Vždy sa našla recenzia prečo nie. Každopádne ak mi môžete poradiť z vlastnej skúsenosti ak ste spokojné, čo máte doma budem vďačná. Zaujímajú ma práčky nové, teda cca kúpené tento rok a s predným plnením, aby bola možnosť skracovať programy a nebola hlučná. Poprosím nielen značky ale aj typ. Ďakujem krásne..
Dva týždne dozadu som kúpila túto.Len s 1400 otackami
https://m.alza.sk/candy-ro4-274dwms7-1-s-rapido...
Zatiaľ som maximálne spokojná.
@doriiis nadstavuješ pranie len cez apku či aj ručne? Sú tam krátke prania, čo je super aj recenzie sú na 1 len občas problém s apkou. Ďakujem.
Ja este len hladam, ale ak niekde objavim kupim tento typ Pralka Bosch Serie 6 VarioPerfect WLK2427EPL …ja mam predchadzajuci model, ktory je super a moja mama chce taku istu.
@doriiis nadstavuješ pranie len cez apku či aj ručne? Sú tam krátke prania, čo je super aj recenzie sú na 1 len občas problém s apkou. Ďakujem.
@ovaaa .... Ručne. Tá appka má vôbec nezaujíma a nechcem ju používať. Áno je tam 39 minútový, 59 minútový, 14 minútový, 30 minútový a 44 minutovy program.
@doriiis hľadám ale s 1400 otáčkami som nenašla. SLIM?
@ovaaa ahoj už si sa rozhodla? Zvažujem kúpu zn. Gorenje Essential WSEP84AWI, ale dnes som ju videla na živo a teda ten bubon sa mi nejako nepáči. Ale má 1400 otáčok 🙂
@janage ahoj už som kúpila. Gorenje ma sused a bola som si dať u neho prať a teda prádlo bolo zatuchnuté a dlho sa aj pralo, pričom práčka Nová pár mesiacov. Kúpila som inú značku a spokojná.
Ja odporucam LG, nechcem to zakriknut ale ide vkuse 5 rokov bez problemov a je tichucka.
Ja odporucam LG, nechcem to zakriknut ale ide vkuse 5 rokov bez problemov a je tichucka.
@anonym_d1d233 ahoj môžeš presný typ? LG má kamoška ani nie 2 roky a už jej tečie
@janage ahoj už som kúpila. Gorenje ma sused a bola som si dať u neho prať a teda prádlo bolo zatuchnuté a dlho sa aj pralo, pričom práčka Nová pár mesiacov. Kúpila som inú značku a spokojná.
@ovaaa pozerám, že máš len na 6kg. My sme 4, peire sa každý deň športové biele a každý druhý aj čierne plus priebežne normálne oblečenie 4 ľudí - nie malé deti. hcem práčku kde aj vetrovku dám pohodle aj vankúš či tenký paplón, teraz mám na 4,5 kg a je to strašne málo. minimum to vidím na 7kg.
@ovaaa pozerám, že máš len na 6kg. My sme 4, peire sa každý deň športové biele a každý druhý aj čierne plus priebežne normálne oblečenie 4 ľudí - nie malé deti. hcem práčku kde aj vetrovku dám pohodle aj vankúš či tenký paplón, teraz mám na 4,5 kg a je to strašne málo. minimum to vidím na 7kg.
@janage my sme len dvaja, bubon je veľký dám tam kopec prádla.