icon

Ako vybrať práčku do 500 EUR?

a1d4k3a
6. jan 2025

Ahojte. Súrne potrebujem kúpiť práčku.
Cena do 500€
Aspoň na 8kg prádla,poradíte ? 🙂
Ďakujem 😉

sonula
6. jan 2025

Skus na to chat gpt. Ja som tak vyberala teraz. Zalezi aku potrebujes rozmerovo, ako casto peries, ci mas zvierata, ci chces smart, zhora plnenu.

a1d4k3a
autor
6. jan 2025

Určite zpredu plnená,miesta mám dosť,často periem,až moc...😱😂 Máme psíka. Doteraz sme mali LG, neviem presný model ale 7kg, potrebujeme väčšiu...

jenni_p
Autor odpoveď zmazal
a1d4k3a
autor
6. jan 2025

@jenni_p ďakujem pozriem 😊

keiko33
6. jan 2025

Ja som pred dvomi týždňami kúpila túto https://pracky.heureka.sk/lg-fsr5a94wl/#prehlad/ . Je na 9kg. Zatiaľ spokojnosť. Má taký program ktorý ti vypočíta pranie sám. A je dosť rýchla. Predtým som mala Whirlpool 6 rokov a tá mi napríklad prala bavlnu a uteráky viac ako dve hodiny. Táto mi to vyberie za hodinu. Jediná nevýhoda, že nemá Smart, ale ani doteraz som nemala, takže mi ani nechýba.

a1d4k3a
autor
6. jan 2025

@keiko33 aké má programy ? 🙂 čo je to Smart ? :D prepáč nevyznám sa moc.

madeincssr
6. jan 2025

@a1d4k3a sucasne pracky maju wifi a v appke na mobile vies na nich vselico nastavovat a niektore (ak si ich nechas zapnute a nalozene), tak aj spustit vybrany praci program na dialku a pod. Ak nie si technicky hracicka (appkovy entuziasta), tak to mozno nepotrebujes.

keiko33
6. jan 2025

@a1d4k3a Smart je, že ovládanie aj cez aplikáciu. Ešte som úplne všetko nepreštudovala. Má ten program, ktorý sám nastaví, potom bavlnu použivam, rýchly 14 minútový, prikrývky, syntetika, Eco, pre alergikov. Pre mňa hlavne má odložený štart. Ale som prekvapená, že má dosť krátke programy. V priemere hodinu mi perie.

a1d4k3a
autor
6. jan 2025

@keiko33 to je super. Mne táto moja perie 3 hodiny. 🙂 jaj jasné už viem čo to je,to ja nepotrebujem viac menej.

keiko33
6. jan 2025

@a1d4k3a veď aj moja stará prala aj skoro tri hodiny. Plus sme vymenili aj starú sušičku, tak ja mám teraz za pol dňa všetko vyprate a posušené. Predtým mi to trvalo dva dni. Veď len na elektrike to musí byť úspora a ten čas, no paráda.😀

a1d4k3a
autor
6. jan 2025

@keiko33 sušičku máš aku? 🙂

petkapepo
Odpoveď bola odstránená