icon

Ako vybrať retro smaltovanú kanvicu na čaj?

4. nov 2025

Baby, idem si k vam pre radu, lebo ja totalne nemam vkus :D Mame sa rozbila kanvica na caj, tak jej chcem kupit novu - staru mala smaltovanu, s nejakym vzorom, ale tu prichadzam k mojmu problemu. Ja nemam vobec, ale vobec vkus 😂 Nic co si vyberiem sa jej nepaci, tak som dufala, ze mi niekto z vas mozno poradi 😅 Teraz som jej kupovala retro vstavanu ruru a retro mikrovlnku, takze viac menej je aj do takeho retro vkusu. Ale takisto je strasne kvetinova a levandule a maky a tak.

Takze ja som zatial teda nasla tieto:
Alebo ak ma niektora nejaky odkaz na ine bola by som vdacna

Ako vybrať retro smaltovanú kanvicu na čaj?Ako vybrať retro smaltovanú kanvicu na čaj?Ako vybrať retro smaltovanú kanvicu na čaj?
zuzanita1609
4. nov 2025

Ja len, že sú všetky krásne 🤗. Ale tá bodkovaná u mňa boduje 😊.

simsalabim
4. nov 2025

Bodkovana 👍

anonym_44324f
4. nov 2025

Podľa toho, ktorá sa jej bude farebne k niečomu hodiť. Tiež je rozdiel, že retro na spôsob 50.roky- to bol taký jednoduchý, lesklý minimalizmus, alebo retro , že predvojnové, povojnové obdobie, alebo viac než 100 rokov dozadu. Také viac kvetinkové , vyčačkané , viac ozdobné detaily. Ja som mala sadu hrncov červenú s bodkami, teraz by som ich už napr. nechcela. Ale vyzerá rozkošne, to je fakt.

anonym_44324f
4. nov 2025

Vieš, taký ten hrniec, čo v ňom Ildiko guláš vždy varila 😉

anonym_063a1e
4. nov 2025

@anonym_autor Za mňa bodkovaná.U mňa bodky vedú.

wivienka111
7. nov 2025

@anonym_autor mne sa tiez paci ta bodkovana kanvica ale skus este pozriet v Kondele, aj tam viem, ze maju take retro kusky, tak mozno este nejaku aj tam najdes...

autor
7. nov 2025

Ďakujem, baby 🙂 idem ešte pozrieť tu Kondelu a keď tak objednám tu červenú 🥰

wivienka111
11. nov 2025
@anonym_autor

Ďakujem, baby 🙂 idem ešte pozrieť tu Kondelu a keď tak objednám tu červenú 🥰

@anonym_autor som zvedava, ci u nich najdes nieco, co by ti padlo do oka🙂..Maju pekne veci, ja mam od nich toho viacej🙈😀...