Ako vybrať retro smaltovanú kanvicu na čaj?
Baby, idem si k vam pre radu, lebo ja totalne nemam vkus :D Mame sa rozbila kanvica na caj, tak jej chcem kupit novu - staru mala smaltovanu, s nejakym vzorom, ale tu prichadzam k mojmu problemu. Ja nemam vobec, ale vobec vkus 😂 Nic co si vyberiem sa jej nepaci, tak som dufala, ze mi niekto z vas mozno poradi 😅 Teraz som jej kupovala retro vstavanu ruru a retro mikrovlnku, takze viac menej je aj do takeho retro vkusu. Ale takisto je strasne kvetinova a levandule a maky a tak.
Takze ja som zatial teda nasla tieto:
Alebo ak ma niektora nejaky odkaz na ine bola by som vdacna

Bodkovana 👍
Podľa toho, ktorá sa jej bude farebne k niečomu hodiť. Tiež je rozdiel, že retro na spôsob 50.roky- to bol taký jednoduchý, lesklý minimalizmus, alebo retro , že predvojnové, povojnové obdobie, alebo viac než 100 rokov dozadu. Také viac kvetinkové , vyčačkané , viac ozdobné detaily. Ja som mala sadu hrncov červenú s bodkami, teraz by som ich už napr. nechcela. Ale vyzerá rozkošne, to je fakt.
Vieš, taký ten hrniec, čo v ňom Ildiko guláš vždy varila 😉
@anonym_autor Za mňa bodkovaná.U mňa bodky vedú.
@anonym_autor mne sa tiez paci ta bodkovana kanvica ale skus este pozriet v Kondele, aj tam viem, ze maju take retro kusky, tak mozno este nejaku aj tam najdes...
Ďakujem, baby 🙂 idem ešte pozrieť tu Kondelu a keď tak objednám tu červenú 🥰
Ďakujem, baby 🙂 idem ešte pozrieť tu Kondelu a keď tak objednám tu červenú 🥰
@anonym_autor som zvedava, ci u nich najdes nieco, co by ti padlo do oka🙂..Maju pekne veci, ja mam od nich toho viacej🙈😀...

Ja len, že sú všetky krásne 🤗. Ale tá bodkovaná u mňa boduje 😊.