icon

Ako vybrať správnu práčku?

12. mar 2025

Dobrý deň
Prosím Vás mohli by ste mi poradiť, ktorú z týchto práčok?
Vôbec sa neviem rozhodnúť
Ďakujem veľmi pekne

Ako vybrať správnu práčku?Ako vybrať správnu práčku?Ako vybrať správnu práčku?Ako vybrať správnu práčku?
dadka1997
12. mar 2025

Tú LG za 499,99€
9kg prádlo úplne stačí( aj tak, čím menej prádla, tým menej dokrčené)
1360 otáčky, nikdy neperiem na plno, je to zbytočné, vzdy periem na 1000 otáčiek
71db, odložený štart, je veľká výhoda
A spotreba vody 52l
A ovladanie mobilom je blbosť, aj tak nikdy neodchadzam z domu, pokým sa prádlo nedoperie, a mne by to bránilo pamäti telefonu 😅

A ak chces ovladanie mobilom tak potom ta predposledná LG

bibina32
12. mar 2025

Išla by som vylučovacou metódou. Pozrieť sa či má programy ktoré najčastejšie používaš. Podľa mňa je zbytočne veľa 22 programov. Potrebuješ funkciu ovládanie mobilom? Ja práčku zapínam, iba keď som doma. Pozrieť sa na spotrebu vody a energie.

viestta
12. mar 2025

Pozri sa aj na casy jednotlivych programov. Ci ma aj take, ktore vies pouzit a netrvaju vecne. Ja som predvlani vyberala pracku a ked som videla, ze tie programy, ktore by som pouzivala najcastejsie su dlhsie ako 3 hodiny, tak som pracku z vyberu vyradila. Moja sa sice moze vykecavat s mobilom, za cely cas co ju mam mi to nechybalo. Obcas pouzijem odlozeny start, ale aj tak som radsej ked perie ked som doma. Aj predvcerom sa blbo ulozilo pradlo a ked nie som doma, neviem ako by to skoncilo.

autor
12. mar 2025

Ďakujem Vám veľmi pekne a prosím Vás ako zistím časy jednotlivých programov,kde to je uvedené?Ďakujem

viestta
12. mar 2025

V navode k pracke, kazdy navd je zo zakona pristupny na internete, takze ho staci pohladat. Mozno ich ma aj Samsung na stranke

autor
12. mar 2025

Ďakujem veľmi pekne
Aj pred tým som mala pračku LG a bola som sňou nadmieru spokojná, len jediná nevýhoda že klasické pranie na 60 trvá skoro 4 hodiny nechápem prečo ma také dlhé pranie oproti ostatným

kikulienkadd
12. mar 2025

Ahoj,mám LG,lebo bola slim na 8,5kg prádla,ale keby som mohla,hneď ju vymením za Bosch. Neviem to vysvetliť,ale Bosch mi prala lepšie (kým sa starenka nepokazila).

cimage
12. mar 2025

Ja mam inu pracku a tiez mam 60tku vyse 3hod, ale viem si nastavit spinavost pradla a tam sa mi znizi cas na polovicu. Mozno to ma aj tvoja, skus si pozistovat. Tiez sa vie sparovat s telefonom, ale nikdy som to neskusala a po 3r som zistila, ze ma aj paru 😆, co tiez nevyuzivam.

dadka1997
13. mar 2025

Baby, niektore pracky maju moznost skratenia aj 3h programu ako napr moja pračka. Buď sa to vola time manager, alebo to ma logo tricka so škvrnami.

maculienka9
13. mar 2025

Ja ti odporucam tu samsung 🙂 tu je aj detailna recenzia
https://www.kupnajlepsie.sk/recenzia-revolucna-...
aktualne je aj v zlave za 332

tatiana321123
13. mar 2025

Ja som minulý týždeň kupovala LG a s.nad mieru spokojná
Oni majú dáko lepšie riešený motor mi vysvetľoval tatino ako iné značky.

lalilili
13. mar 2025

Mala som 15 rokov práčku Samsung, slúžila úžasne a keď odišla voľba bola jednoznačná. Kúpili sme samozrejme Samsung, fakt vymakanú, s funkciami, ktoré mi vyhovujú a aj veľkostne na 9 kg, má aj pripojenie na telefón a využívam to, napríklad:nie som pri nej a viem si pozrieť ako dlho bude ešte prať, viem dať pauzu, alebo dodatočné odstreďovanie, viem si nastaviť vlastný program. Bývame v dvojdome, vo vedľajšej časti býva dcéra, má rovnaké spotrebiče, keď je u nás, nemusí utekať aby skontrolovala v akom štádiu prania má pranie, pohodlne si to pozrie cez telefón .Väčšinu spotrebičov máme Samsung a nedám na ne dopustiť, je to iný level, aspoň tie naše. Keď som sledovala testy práčiek LG veľmi často obstáli veľmi zle. Píšem ale o vlastných skúsenostiach, určite sa nájdu aj takí, ktorý by možno nesúhlasili a sú spokojní s LG, no každý máme iné očakávania a ja som dosť náročná.

autor
14. mar 2025

@lalilili ďakujem veľmi pekne za pomoc,rozmýšľam nad práčkou samsung.
A môžem sa spýtať akú konkrétne pračku od samsungu máte?
Ďakujem veľmi pekne

mirro
14. mar 2025

Už si kúpila? Môžem sa spýtať syna, ktoru by bral on. Robí s elektrospotrebičmi a vie aj, ktoré sú viac reklamované.

autor
14. mar 2025

@mirro ďakujem veľmi pekne bola by som Vám vďačná ak by ste sa spýtali.

mirro
14. mar 2025

Z tychto by si vybral lg, vraj majú lepšie motory a bubny, reklamácie nebývajú 😁