icon

Ako vybrať správny USB kábel pre lampu?

20. jan 2025

Dobrý deň, mám túto lapmu a potrebovala by som k nej kúpiť kábel na USB, aby som si ho mohla zapojiť do power banky alebo do notebooku, pretože tam kde si robím nechty si nemám kde zapojiť lampu do elektriny a nechce sa mi zakaždým dávať predlžovací kábel. Jeden USB kábel som už objednala z Aliexpresu ale je nefunkčný, buď je pokazený alebo som objednala zlu koncovku. Ak máte nejaký tip kde kúpiť alebo objednať taky kábel budem vďačná

Ako vybrať správny USB kábel pre lampu?
viestta
20. jan 2025

Zober lampu do elektra a vyskusaj tam, ci kabel funguje

viestta
20. jan 2025

A powerbanka moze mat slaby vykon na to aby utiahla ten zdroj. Inac, kable sa daju kupit v roznych dlzkach, aj niekolkometrove.

madeincssr
20. jan 2025

Len ci 120W nie je nad vykonove moznosti beznych USB aj USB-C "vyvodov" pocitacov/notebookov ci power-bank. Cize to nie je len otazka kabla (pasovania konektorov na jednej a druhej strane), ale aj potrebneho napatia pre dany spotrebic (lampu), maximalneho vykonu USB "zdroja" a prudovej zatazitelnosti kabla.
Ci ma ta lampa priamo na sebe aj USB (USB-C) napajaci konektor?

viestta
20. jan 2025

@madeincssr mame stolovu LED lampu a do nabijacky ide USB konektor a do lampy jack ako kedysi na sluchatkach, takze asi to nie az tak nestandardne riesenie. Ked sme potrebovali dlhsi kabel, sli sme ho kupit do Nay, tam nam hned povedali aky kabel treba aj sme ho vyskusali ci funguje.

niekto2hy
20. jan 2025

@madeincssr Kupis normalne.