Ako vybrať ten najlepší zvlhčovač vzduchu?
Kočky, poraďte dobrý zvlhčovač vzduchu. Ak by mal časovač, manuálny aj automatický režim a displej, brala by som to ako veľkú výhodu. Pozriem sa však na akýkoľvek, ktorý máte reálne doma a ste s ním spokojné. Poprosím konkrétnu značku alebo model. Momentálne sme u svokrovcov a tu je vlhkosť vzduchu 21-28 😨(podľa toho, v ktorej miestnosti). Ja aj syn sme úplne v keli, vysušené sliznice a mne začali elektrizovať vlasy hneď v prvý deň ako sme sem prišli. Nedá sa tu dýchať aj keď vetrám, čo zase svokor berie ako únik tepla a že zbytočne kúri🙈
@martina7578 Však preto som založila diskusiu a pýtam sa, ktorý kúpiť, akú značku, model. A nie je pravda, že v zime sa suchému vzduchu nevyhnem. Žijeme v Nemecku a tam mám zase problém, že je veľmi vysoká vlhkosť🙈
Klarstein VapoAir 👍
Displej nepotrebuješ a funkcia automatu je so vstavaným vlhkomerom blbosť navyše. V prvom rade nech ťa zaujíma systém zvlhčovania. Ak nechceš mať všade biele fľaky, vyhni sa ultrazvukovým. parný je dobrý, ale má vyššiu spotrebu. najlepšie sú asi diskové (mám 2) , alebo takýto https://www.philips.sk/c-p/HU3916_10/3000-serie...

V zime sa suchému vzduchu nevyhneš. Jedine kúpiť zvlhčovač.