icon

Ako vybrať zemité obklady do kúpeľne?

saska00
13. máj 2025

Ahojte, už som tu písala raz , nemám taku nejaku predstavivosť a neviem moc aké obklady zvoliť do kúpelne, kde ako ich rozdeliť ,atď... nájde sa tu niekto čo by si našiel čas mi stým pomôcť ? Dali sme si v Merkury Markete spravit "len tak" vizualizáciu z obkladov co sa nám celkom páčili , no ked je to takto navolene, nepáči sa mi to v celku 🙈
ako by ste to zvolili vy ? Páčia sa mi take nejake zemité farby , prírodne ...

Ako vybrať zemité obklady do kúpeľne?Ako vybrať zemité obklady do kúpeľne?Ako vybrať zemité obklady do kúpeľne?
madeincssr
13. máj 2025

Mozno dlazbu + obklad este svetlejsi? Do malych priestorov radsej svetle farby, aby neposobili stiesnene.
Druha moznost dat podlahu (dlazbu) ten tmavsi odtien, okolo sanity len neutralny biely a steny o stupen svetlejsie ako je teraz?

sara07
13. máj 2025

pri dverach stena vpravo vôbec by som obklad nedavala
na vanu zastena sklenená
a kachličky by som nedala tak vysoko ale len do vyšky ako je zachod
mne sa komplet vykachličkované uplne nepačia
škoda že nie je jedno okno cele väčšia ale len tie maličke

veselo_neveselo
13. máj 2025

Skus to napisat aj na modru strechu, tam chodi zopar ludi co vedia poradit, a aj tam najdes vizy ostatnych na inspiraciu.

veselo_neveselo
13. máj 2025

Ja tiez suhlasim, ani ja by som cele nekachlickovala.
Usporiadanie kupelne zostava tak, ako je nakreslene?
By som ten vyklenok od wc predlzila na celu stenu a mozete tam mat aj podomietkove baterie na umyvadlo, aj na vanu. Kachlickovat len do vysky wc by bolo fajn, ale zalezi ci sa vo vani budete sprchovat. Ak ano, tak kachlicky az hore. (A musite mat vanu? Nestacila by sprcha? )
Zastena na vani, ked chcete, by sa mohla hodit.
Ja by som dala podlahu svetlejsiu, alebo vzor dreva.

Ja by som po tom, co viem, uz na taketo projekty hladaja dizajnera. Ja sama to tiez neviem, ale vybrala som si, a teraz tak trochu lutujem, ze som sa neporadila s niekym kto ma trenovane oko.

strawberry0797
14. máj 2025

@saska00 dlazba by nemala by v rovnakej farbe ako steny. Treba tmavsiu dlazbu, aby to posobilo harmonicky. (Este tmavsiu ako vana)