Ako vypnúť automatické zapínanie televízora?
Ahojte.Chcela by som o radu , kúpili sme LED televízor s podsvietením a samo automaticky zapne hocikedy aj televízor aj zapne aj to podsvietenie.Nie sme až tak technicky zdatné ako sa to vypne. Pozerala som ,ale nejak na to som neprišla.☺️ ďakujem
nám tak "automaticky" zapínal telku pes 🙂 ak psa nemáte, urobte tak ako píše @madeincssr
@madeincssr máme jeden ovládač, skúsim to keď budem doma ☺️a ešte jednu otázočku by som mala, aktivovala som netflix a to keď pozeráme hocičo tak to tiež samo sa vypne a prepne na klasický Tv program a musíme zase zapnúť netflix a tak zapnúť to čo sme pozerali.Tam tiež je niečo zapnuté a treba vypnúť?
@biba_18 nie , nemáme psa
@nikoleta1872011 pri tom Netflixe sa to prepne na TV kanal hocikedy (nahodne), alebo skor v nejakej rovnakej hodine:minute? A TV sa zapne/prepne vzdy na nejaky konkretny TV program (prvy - cislo 1, alebo naposledy pozerany)?
@nikoleta1872011 nikde nepises odkial beriete signal pre telku. je to antena, alebo magio, satelit? inak telka sa moze sama zapinat aj pri vypadku el. energie
@nikoleta1872011 skus zrusit automaticke aktualizacie
@frflos_nespokojny optický internet -regionet

@nikoleta1872011 a ked sa TV zapne, ide tam nejaky kanal (TV program)? Pytam sa preto, ci nemate este nejaky SetTopBox (ci nieco podobne), z ktoreho ten TV zobrazuje programy. Inymi slovami, ci nemate dva dialkove ovladace - televizorovy (nim len zapnete TV) a SetTopBoxovy (zapnete STB a volite kanaly).
Ale predpokladam, ze mate iba TV a na jeho (jedinom) dialkovom ovladaci aj volite kanaly.
V tom pripade treba najst na dialkovom ovladaci tlacidlo "Menu", nasledne na obrazovke najst " Nastavenia" (ozubene koliesko) a kdesi tam najst "Timer" (Casovace, Automaticke zapnutie/vypnutie TV). A povypinat to tam.