icon

Ako vyprať fľaky po príkrme?

rybka2021
18. dec 2021

Ahojte
Ako vyperiete flaky z oblecenia babatka? Nie je to zle, ale veci mam pozicane a chcem ich vratit ciste. Vid foto
Myslim si ze banan a mrkvove prikrmy tam ostavaju. Skusala som namydlit (mydlom Jelen) odstat a vyprat na 40C s Lovela pra.prostriedkom. nefunguje.
Aky je vas presny postup?
Dakujem

Ako vyprať fľaky po príkrme?Ako vyprať fľaky po príkrme?Ako vyprať fľaky po príkrme?Ako vyprať fľaky po príkrme?
evaachesa
18. dec 2021

Tak ak ich chceš vrátiť, radšej ich nedávaj keď papá a hlavne neobliekaj do bielej. Ja hneď prepieram so žlčovým tuhým mydlom a ak sú silné fľaky, tak namočím kľudne aj na noc do perkarbonátu sodného a potom ho pridám aj do prania. Ja periem takmer stále na 60tke...na 40tke by mi tiež poriadne neopralo 🙄

trinneo
18. dec 2021

Zlcove mydlo hned po zaspineni a co nezislo tymtak vanish je moj najlepsi kamarát

lelab01
18. dec 2021

Toto celkom vyčistilo z dm-ka feeleco https://www.mojadm.sk/feel-eco-tekuty-odstranov...
alebo Vanish na škvrny
Jedine čo mi neodstráni sú škvrny z kurkumy ak by vedel niekto poradiť, bola by som rada.

andreatytler
19. dec 2021

@rybka2021 Mne sa osvedcilo zaprat hned. A pouzivam normalne myslo. Ak to zaschne, tak vtedy mi ostavaju flaky.

dada91
19. dec 2021

feel eco baby z dm