Ako vyriešiť nespokojnosť s moderným interiérom?
Ahojte, neviem, ci som sem prisla po radu alebo len sa vypisat, ale ide o to, ze sme pred vyse rokom kupili byt, pekny, novy, zariadeny. Byt je zariadeny v takom modernom style, vstavane skrine su z cierneho skla, podlaha je siva, kychyna tiez vo farbe cierny lesk, kupelna bielo-cierna. Ked sme byt kupovali, velmi sa mi pacil, posobil ozaj moderne, pekne zladene vsetko. No ale casom sa mi to zunovalo a co je najhorsie, kedze tu prevladaju farby biela-siva-cierna, neposobi utulne. Najprv som to ani nevnimala, ale teraz sa mi velmi zacali pacit ine styly a farby, najradsej by som vymenila vsetko od podlahy, volila by som dekor dreva a svetle odtiene.
Ked to nadhodim manzelovi, tak aj on uzna, ze aj jemu by sa uz viac pacilo ine zariadenie, ale je to hlupost, vyhadzovat novy nabytok. Vsetko tu je robene na mieru, takze aj nove veci by museli byt robene na mieru a nebola by to veru lacna zalezitost. Plus vymenit v celom byte podlahy, ozaj by to vyslo celkovo vela penazi.
Neviem ani aku radu chcem pocut, viem sama, ze je to uplne od veci, chciet prerabat nieco nove, len som sa tak prisla asi vyzalovat.
Skuda robit taku velku a nakladnu prerabku. Radsej by som vymenila byt. Mozno sa niekto.potesi takmakomsi sa potesila ty ked ste hp kupovali 😉
Niečo vieš zmeniť, vymeniť dvierka na kuchyni aj vstavaných skriniach.
Tak isto doplnky spravia veľa
Alebo byt predat a kúpiť nový ktorý si spravíš podľa svojich predstáv
Každopádne niesi sama, ja by som tiez najradšej vela veci pomenila, pritom dom sme prerabali pred 7 rokmi a celý interiér som si vymyslela sama . No uz sa mi to nepáči a mám chuť na zmenu 🤦♀️🤷🏼♀️😂
Aj sa samozrejme už veľa veci prerobilo ináč a na kuchyňu si už zuby brúsim dlho, isto ju za pár rokov zmením

@jarkap1:D nam nehorelo nastastie nič ale nedaj bože zapnúť dva spotrebiče, vyhadzovalo mi poistky v kuse... :D