Ako vyriešiť oneskorený zvuk na televízore?
Ahojte, chcem sa poradiť, na tv nám nejde zvuk a obraz synchrónne. Skôr ide obraz a dodatočne zvuk. Skúšala som cez nastavenia, ale nešlo to. Vie niekto poradiť? Ďakujem
Vytiahnut kabel na par minut zo siete.
Vypnutie pomohlo? A pozeras na tom co? Co je zdroj signalu? Set-top box? Antena? USB kluc?
Usb kluc
Vypnutie pomohlo? A pozeras na tom co? Co je zdroj signalu? Set-top box? Antena? USB kluc?
@aalt nepomohlo
Tak to moze byt na tom kluci kludne chybne nahrate. Proste zle spraveny subor. Na pocitaci to pusti dobre? Ale v principe to je jedno. Uz som mal filmy, ktore na pocitaci isli dobre, ale na TV nie. Ale aj take, kde bol posunuty zvuk vsade. Viem si to programom na PC opravit, ale ak to je nejaky stiahnuty film, tak si proste najdi inu verziu.
Este ma napada, ze niektore TV maju v nastaveni posunutie zvuku, ale budes to musiet spravit vzdy pri prehravani. V tych nastaveniach si skusala co? Ale ak to je vyslovene poskodene, tak to tiez takto niekedy nefunguje.
Ak sa da, tak idealne najst inu verziu toho filmu.
Nam ked sa to stane, tak pocas pozerania, teda skor ide chybu v prijme signalu, obraz predbehne zvuk..

stáva sa nám... vypnúť telku a po krátkom čase zapnúť... pomohlo.