Ako vyriešiť problém s pokazenou novou práčkou?
V piatok sme kúpili novú práčku. Prvé pranie ok, pri druhom praní nám počas prania práčka vyhodila ističe v celom byte. A problém je v tom, že práčka nejde otvoriť, prádlo mám stále v nej.. Cez víkend sme nič neporiešili, zajtra voláme servis. Ale netuším ako to prebieha..nejde mi do hlavy, že sa môže nová práčka takto pokaziť hneď v prvý deň. Máte niektorá skúsenosť?
@al1001 asi 20 ml, ale aj to sa mi zda malo. Stamperlik ma 0,5 dcl, co je 50 ml. Cize z neho menej ako polovica. Iba ak by ten gel bol z tych silno koncentrovanych (tak davkuj podla navodu priamo na nom).
@madeincssr pardón 20ml to má byť. Ešte to tak aj vysvetlil, že ani nie pol štamprlika. No mne sa to zdá totálna hlúposť.
Hlúposť. Myslím si, že to nebol skutočný dôvod zaseknutia zámku a opravára bude volať opakovane. Zámok práčky predsa počíta s tým, že v práčke je voda a pena. 😉

@gelifil Práčka opravená. Bol tu technik, údajne nastala porucha zámku tým, že do neho zatiekla pena. A z toho nastal skrat. Bola som poučená, že mám dávať max.2ml pracieho gélu. 😂 Ja som dávala tak pol, trištvrte vrchnáčika