icon

Ako vytvoriť odkladací priestor na pracovnom stole?

21. dec 2022

Ahojte. Máme menší byt takže aj stôl musí byť menší. Keď sme obaja na počítačoch tak je v to v pohode, zmestíme sa. Ale začala som mať pocit, že sa nemám kde pohnúť. Obaja dosť smrkáme, vreckovky musia byť po ruke, po okuliare sa mi nechce ďalej chodiť, lampa sa zíde keď niečo píšem rukou. A ešte keď si chcem nechať na stole A4 zošit a pero, už to úplne zavadzia a všetko je len tak na kôpke.
Och a tie káble všadeprítomné, s ktorými sa toho nedá veľa spraviť...
Premýšľali sme, že by sa nám zišla aj tlačiareň ale vôbec nemám tušenia kde by sme ju tak dali.

Napadá vám nejaký spôsob, ako vytvoriť nejaké poličky alebo odkladacie miesto, ktoré nebude zavadzať a bude plniť účel?

Prosím nepíšte mi že si máme dať menší gauč, vymeniť stôl a že sme si to zle vymysleli, to mi teraz nepomôže. :D

Ďakujem za rady.

Ako vytvoriť odkladací priestor na pracovnom stole?Ako vytvoriť odkladací priestor na pracovnom stole?Ako vytvoriť odkladací priestor na pracovnom stole?
Strana
z2
autor
21. dec 2022

@elementissa hej je to dosť priestoru len pre mňa ako laika nedizajnéra je náročnejšie to nejak skombinovať aby to nebolo rušivé, chaotické a aby to sedelo to štýlu miestnosti :( tak mám z toho trošku obavy

autor
15. jan 2023

Ďakujem všetkým za rady, s výsledkom som veľmi spokojná. Rozhodla som sa pre tu Ikeu.

Strana
z2