icon

Ako zabezpečiť zásuvku pred zvedavým dieťaťom?

11. sep 2024

Ahojte uz som zufala.
Mame v 1 zasuvke pichnutu kameru, ta tam je bo je v jeho izbicke potrebna. Oblepila som to kdejak bielymi paskami ale to po jednej trha dole. Velka zabavka.
Uz aj skrinky plastove z ciny, vsetko mozne ale nesedi velkost. Mate nejake napady? Naozaj to nemam kam inam dat 😏

iivancova
11. sep 2024

No tak ho k tej zástrčke nepúšťaj… neviem o aké staré dieťa ide.

really8
11. sep 2024

Musis naucit ze k zasuvke nesmie. Rovbako ako napr ku kvetinam. Ked je treba aj krikom aby to nebola sranda lebo doma jednu zastrcku zalepis ale vsade inde uz bude musiet sama vediet ze nie. Pripadne skus zakryt nabytkom

lia2929
11. sep 2024

Ahoj mame chranice do zasuviek v celom byte za 1,50€ - 2€ kupis cely balik asi 10ks napr. v nay 🙂 perfektna vec a dieta to urcite nevyberie.

januska12323
11. sep 2024

Daj tam veci aby sa k tomu proste nedostala.

michaelajednorozec
11. sep 2024

Ja neviem, podla mna normalne zober dieta, nabijacku na telefon, nejaky kabel a malu lampu a sadnite si k zastrcke. Ukaz ze zastrcka je na zastrkovanie konkretnej veci, ze lampa svieti len ked je to dnu. Ze tam nic ine nepatri. Robnto kazdy den najblizsie 2 tyzdne a cela zastrcka omrzi. Jednak bude dieta vediet ze naco to je, jednak sa nauci ako sa bezpecne pouziva a hlavne to prestane byt nejake strasne tajomne cudo olepene paskou pri ktorom mama smiesne jaci vzdy ked sa priblizi

autor
11. sep 2024

@lia2929 tie nemyslim, ja v nej mam kameru a on to vytahuje

autor
11. sep 2024

@michaelajednorozec ma 17 mesiacov a bojim sa, ze to bude este viac chciet

selest
11. sep 2024

My sme mali taky kryt na zasuvku. Nie presne taky ale pre inspiraciu. Ked pogooglis alebo sa opytas v elektre mozno nieco najdes..

autor
11. sep 2024

@selest mate odskusane? vsetky co som doposial skusila nesedeli 😏

selest
11. sep 2024

Mali sme ked sme zili v zahranici takze ziadnu konkretnu neporadim. Uz len skusat co zapasuje

michaelajednorozec
11. sep 2024

Aha, tak moja ma 11mesiaciv a o zastrcky po celom dome nema uz absolutne ziadny zaujem, nemam nikde ziadnu krytku 🤷🏻‍♀️ ale je to tvoje dieta, rob co citis a suznie s tvojim sposobom vychovy samozrejme. Ja som len predostrela trochu iny sposob ktory nam funguje. To neznamena ze bude kazdemu

simca06022011
11. sep 2024

pre klud by som tu zasuvku skryla za nieco, skrinka, polica, komoda, nieco na sedenie pred to? Ved neodsunie hadam nieco... Asi by som postupovala ako @michaelajednorozec pise s tym, ze sa toho nesmie chytat... a popravde, ak tam nebude nieco pchat, aj tak sa nic nestane... ja osobne som ziadne bezpecnostne srandicky do zasuviek nepouzivala nikdy.

autor
11. sep 2024

@michaelajednorozec on tiez ale ked vidi ten kabel a to jak je to v zastrcke K.O.