icon

Ako zariadiť altánok?

kristina27299
22. jún 2020

Ahojte. Postavili sme si teraz nový altanok cca 4x5m. Potrebujem poradiť alebo sa inšpirovať aké sedenie dať dnu aby sa zmestilo cca 10-15ľudí.
Všetko čo ponúkajú v obchodoch kresla, lavice, stoličky mi vychádza max 8 ľudí (max 10)
Podeľte sa s tipmi alebo fotkami prosím. Ďakujem za každú radu 💜🏡

jaja1979
22. jún 2020

@kristina27299 my máme taký veľký altánok, ale 15 ľudí tam nenapcham... Kúpili sme takéto podobné dve sady, stoly sme spojili k sebe a máme sedenie pre 10 ľudí. Vznikol nám vlastne obrovský dvojitý stôl a okolo sú lavice a stoličky.

saluda
23. jún 2020

Po obvode toho altánku si dajte vyrobiť lavice, možno aj sklopné, na to daj matrace a budeš mať kopu sedenia s maximálne vyuzitym priestorom. Aj keď vy máte až príliš veľký ten altánok, tak možno na 2 susedné steny a zvyšok by som dala väčší stôl a pridala este stoličky. Tých ľudí sa za jeden stôl zmestí oveľa viac, ako je na obrázku. My máme stôl pre 6 ľudí, dá sa roztiahnuť pre 8, ale zmestí sa tam v pohode aj 10 ľudí v prípade stolovania, dokonca ak ide iba o posedenie, tak minimálne ešte dvaja ľudia navyše sa zmestia. Ja som si vybraný set pred kúpou premeral, nakreslila na dlažbu kriedou a krásne nám to teraz sedi

medulienka81
23. jún 2020

@kristina27299 my tam mame aj telku