Ako zladiť krémové obklady do kúpeľne?
Žienky nápadité, poraďte ako zladiť kúpeľnú , takto nejako bude zariadená , vana , umývadlo , geberit , nad tým dve malé okienka , vana murovaná … páčia sa mi take krémová , zemité farby , zladiť možno s niečim takýmto
Budem rada za každý nápad lebo nemam vôbec prestavu .. chceli sme obklad 60x60 a chcem mat podlahu take zemitú farbu rovnakú kupelku aj s chodbou

plus wecko by som dala čo najďalej od umývadla ...
plus wecko by som dala čo najďalej od umývadla ...
@biba_18 wc musí byt na kde je , koli odpadu to žial inde nejde …
A trosku som to blbo nakreslila , okienko je nad geberitom a nad vaňou cca
tak vaňu pod okno a umývadlo na tú stenu kde je vaňa teraz?
tak vaňu pod okno a umývadlo na tú stenu kde je vaňa teraz?
@biba_18 nezmestí sa vana vedľa geberitu. Steny majú rozmer tak 2,4x2,6m , odpady sú uz takto pripravené , dospozíciu meniť nejdeme, ide mi len o obklad 🙌🏻
vymenila by som vaňu s umývadlom a oddelila ju od wcka vymurovanou stenou. klasika šedý obklad na steny a hnedá podlaha, vytiahnutá niekde na stenu, to nič nepokazí.
obklad ... no, čo najmenej reliefovanú by som dala - z vlastnej skúsenosti radím 🙂
vymenila by som vaňu s umývadlom a oddelila ju od wcka vymurovanou stenou. klasika šedý obklad na steny a hnedá podlaha, vytiahnutá niekde na stenu, to nič nepokazí.
@janka_266 je to tam všetko rozmiestnené na centimeter, nedá sa vymeniť vana s umývadlom 😏
Odporucam ist pozriet do sika alebo podobnych obchodov, mavaju tam pekne pokombinovane dlazby a kachlicky. My sme tak vybrali
Nerozmyslala si dat si spravit navrh v dakom studiu? Ja som sa tomu vyhybala lebo som myslela, ze to bude daka velka suma, ale navrh nam spravili pekny ani cena obkladu nebola zla a navrh sme mali zadarmo
Mas to v pohode, ved wc sa aj tak zatvara pred splachnutim
Taky podobný obklad mam ten hnedý je to veľmi pekne
my sme ladili cokoladova hneda a kremova (nieco ako kapucino)
To je tak dlazba na terasu, sorry 🙈
Pobehajte si kupelnove studia, tam mas normalne vystavene cele kupelne, uvidis, ako to vyzera uz hotove, zladene.
To je tak dlazba na terasu, sorry 🙈
Pobehajte si kupelnove studia, tam mas normalne vystavene cele kupelne, uvidis, ako to vyzera uz hotove, zladene.
@sissy27 pre predstavu že to nieje na terasu
Kolko ludi, tolko chuti a samozrejme podstatne je, aby sa to pacilo tebe 🙂 ale teda najdolezitejsie je, kto to bude cistit, lebo ako uz pisali vyssie, toto nestaci len tak utriet.

keď to má drážky tak radšej nie túto, to sa bude blbo čistiť ... a akékoľvek reliefované ani na steny nie sú dobré - ani prísavky ti nebudú na tom držať ak by si chcela niekedy do budúcna 🙂