Ako zlepšiť dizajn kúpeľne pomocou obkladov?
Poradťe čo by ste zmenili na tejto kúpelni z obkladov a dlažby ? Páči sa mi tá šedá s tým vzorovým obkladom ,ale asi tá podlaha mi tam nesedí alebo ten obklad na vani. Čo ine na podlahu ,alebo ako to nakombinovať ?

Ja by som dala obklad na vani a za WC v bielej farbe.
Alebo obklad nechať takto a dlážku bielu.
@lilianka28 mne sa práve ten vzorový obklad pááči akurat mi to nesedí stou podlahou nejako
máš tam dve hnedé farby... bijú sa.
ešte rozmýšlam žeby sa dala celá stena za vanou tým obkladom hnedým a podlaha taká šeda ?? či ?
Myslím, že to budeš mať tmavé, moc šedej.
Ale ako chceš, keď ti to nevadí.
práveže neviem ... :/
Myslím, že to budeš mať tmavé, moc šedej.
Ale ako chceš, keď ti to nevadí.
@lilianka28 a aká podlaha teda by sa hodila ?
Ahoj, ja by som to nechala tak, len dlažbu by som dala svetlosivú.
Mas to prekombinovane, 3 farby a dekory su prilis. Dlazbu daj rovnaku ako obklad. Siva s hnedou budu ok, ale treba odtiene vybrat tak, aby k sebe ladili. Cierne doplnky potom vyniknu a v dobrom rozbiju velke plochy.
Ahoj, ja by som to nechala tak, len dlažbu by som dala svetlosivú.
@ika02 a tiež 30x60? Alebo dlažbu 60x60?
Dala by som väčšie, ale najmä podľa rozmerov kúpeľne, aby neboli pri okraji maličké odrezky.
Ja by som dala šedú podlahu, takú svetlejšiu.
k hnedej bezovu, k sivej studenu bielu alebo svetlo sivu
Ta béžová je pekná, aj ten vzor..ale mne tam hrozne vadi v tejto kombinácii ta sivá..je jej tam hrozne veľa a neposobi to na mna prijemne..vôbec by som tam sivú nedavala. Radšej bielu, čierne a zelené doplnky, pripadne svetle krémové..
za mna prekombinovane. ja by som dala celu kupelnu v jednom odtieni (napr. ta svetloseda) a drevodekor by som zvolila radsej na skrinku (udrzuje sa lepsie ako biela, na ktorej vidno stekance). kazdopadne obklady az po strop, inak to vyzera take urezane.
co sa tyka baterii, tie cierne su masaker na udrzbu a maju kratsiu zivotnost ako chromove (aj vyrobcovia na ne davaju kratsiu zaruku).
ak trvas na obklade so drevodekorom, kombinuj ho s bielou/kremovou a daj ho v rovnakom dekore ako dlazbu, aby sa nebili vzory a odtiene).
Stale to mas prekombinovane. Aj ked su rovnaky odtien, kazda ma vyrazne iny vzor. Taktiez mi vadi, ze aj obklad na vani pripomina vzor parkiet (rybia kost).
mne sa ten obklad nepaci. je aj na dotyk drsny? ak ano, to sa bude otrasne cistit.
dala by som sivu dlazbu bez vzorov (odtien ako stena) a velke biele kachlicky za umyvadlo a na vanu. ja som ale chladny typ, vseobecne nemam rada tieto teple drevene tony...
dosť tmavé a ponuré, v skutočnosti to môže byť lepšie, ale na foto nič moc a dnes sú naozaj možnosti
podlahu dať rovnakú ako tie hnedé časti obkladu. ale dala by som niečo svetlejšie, aspoň tú sivú časť
My máme tento istý obklad. Podlahu máme svetlo sivú,steny aj s vaňou tmavšia sivá a celá stena oproti dverám hnedá vzorovana
Možno by som skúsila dať tu šedú ako máš a iba jednu hnedú vzor drevo podlaha a vaňa plus stena za vaňou až hore ku stropu. Tým by sa troška prerušila ta šedá, vynikla aj hnedá drevo a ostatné by som už nič nemenila. batérie v čiernej mi vôbec nevadia, práveže vyniknú tiez👍.
My máme tento istý obklad. Podlahu máme svetlo sivú,steny aj s vaňou tmavšia sivá a celá stena oproti dverám hnedá vzorovana
@dominika126 nemohla by si mi poslať fotku ako to vyzera prosím ?

Ja by som dala obklad na vani a za WC v bielej farbe.
Alebo obklad nechať takto a dlážku bielu.