Ako zoženiem spoľahlivého remeselníka na drobné opravy?
Ahojte, potrebujem urobiť drobné veci v domácnosti - teda pre nejakú väčšiu firmu to nie je zaujímavé, finančne.
Mám ale problém zohnať aj nejakého drobného majstra, ako keby sa im to neoplatilo, napr. vymeniť ventil pri WC aktuálne potrebujem a nikto nemá čas, alebo ani nereaguje na správy. Už som skúšala aj dvoch hodinových manželov, bez reakcie.
Je nejaká stránka, kde hľadáte takýchto majstrov? Alebo si mám dať nejaký dopyt? Budem vďačná za vaše rady, ako to riešite poprípade vy. Ďakujem.
@zuzulienocka78 skuste Kontakt: 0952 616 826
Daj si dopyt bud do skupiny na FB alebo moja teta žije vo vačšej dedine a vždy to rieši na MU vylepi oznam
teraz robia len niektorý majstri medzi sviatkami je to bieda
Daj si dopyt bud do skupiny na FB alebo moja teta žije vo vačšej dedine a vždy to rieši na MU vylepi oznam
teraz robia len niektorý majstri medzi sviatkami je to bieda
@minesasubu ano, hned ozvu sa kopec ciganov😁
@zuzulienocka78 Veľa vecí si vyriešim sama, muž, syn, rodina, kamoš
@anonym_4dcde4 Tak ale do niektorých vecí sa nepustím, kamoš rodina nepomôže, nemám nikoho takého. Radšej by som niekoho, komu za to zaplatím.
@zuzulienocka78 skuste Kontakt: 0952 616 826
@anonym_a8d809 To je nejaký kontakt na vodára? Alebo na koho? 🙂
@anonym_a8d809 To je nejaký kontakt na vodára? Alebo na koho? 🙂
@zuzulienocka78 odkiaľ ste?
@zuzulienocka78 teraz su sviatky, vsetci maju asi volno.
A čo hodinový manžel?
@zuzulienocka78 hodinovy manzel, vygugli si
@zuzulienocka78 hodinovy manzel, vygugli si
@mimikarol
@anonym_4e051c čítajte text
@zuzulienocka78 ak sa maju drobne opravy urobit kvalitne, je to narocne na cas (zvycajne je to zlozitejsie, ako si "investor" predstavuje) aj zrucnost, pedantnost toho sikovneho cloveka. A vyslednu cenu, aka by danej praci, stravenemu casu zodpovedala, nik nechce zaplatit. Cize opat prichadza doba, ze si vacsinu takychto veci budeme musiet poriesit vo vlastnej rezii (resp. rodina, znami), alebo hladat nejakeho sikovneho dochodcu...
ak sa neozvali dvaja hodinoví manželia, skúšam tretieho 😒 hnevá ma tiež takýto prístup, dá inzerát a potom nereaguje…

@zuzulienocka78 Veľa vecí si vyriešim sama, muž, syn, rodina, kamoš