icon

Akú dispozíciu 2-izbového bytu preferujete?

28. dec 2023

A naopak, ktorá je podľa Vás horsie riešená?

pukina
28. dec 2023

nielen dvojizboveho, ale pri kazdej nehnutelnosti preferujem kuchynu ako osobitnu miestnost. Neznasam tento novodoby trend spojenej kuchyne a obyvacky.

sasa1310
28. dec 2023

kuchyna s obyvkou je náhodou super. Ja neznášam prechodné izby a byt bez predsiene a bez chodby. To je u mňa základ. A balkón

patka06
28. dec 2023

Balkon na kuchyni samostatné - nepriechodné izby a dostatočne veľká chodba.

lelelienka
28. dec 2023

Pomohlo by, keby si dala foto moznosti, lebo tych dispozicii je strasne vela. A tiez zalezi, ci myslis stary byt, alebo novostavbu, lebo v dnesnej novostavbe oznacenie 2 izbovy byt znamena klasicky 1 izbovy 😁
Ale v zasade urcite oddelene wc a kupelna, chodba do ktorej sa vojdu vstavane skrine, samostatna kuchyna (v novostavbach moze byt problem, ale najdu sa), balkon, nepriechodne izby.

autor
28. dec 2023

@lelelienka to čo si vymenovala je fajn, tiež mam také preferencie ale problém je, že na trhu s nehnutelnostami taka dispozícia v BA nie je.

zmrzlinka2021
28. dec 2023

My máme kuchynu s obyvkou a je to genialne riesenie. Uz by som asi nechcela samostatnu kuchynu.
co je pre mna dolezite je mat zachod mimo kupelne

zitaje
28. dec 2023

ešte niekedy sú riešené 2-izbové byty tak, že síce je obývačka spojená s kuchyňou, ale kuchyňa je ako keby za rohom, nie že tá obývačkokuchyňa je jeden obdĺžnik. Ja osobne by som nechcela byt bez balkóna a čo sa nepriechodných izieb týka - v prípade 2-izbového bytu, alebo teda aj viacizbového s obývačkokuchyňou mi nevadí, keď sa ide do niektorej izby z tej otvorenej obývačky.

zitaje
28. dec 2023

@zmrzlinka2021 ja si už tiež neviem predstaviť mať kuchyňu oddelene, zvlášť pri deťoch na nezaplatenie.

lelelienka
28. dec 2023

@autorka ano, je mozne, ze sa momentalne neponukaju, ja som odpovedala na otazku, nie na dostupnost 😉 ale existuju - mame presne taky (na prenajom, nepredavame) Takze treba mat bud stastie, alebo zlavit z poziadaviek…

colsami
28. dec 2023

Kedysi sme mali 2ku ktora mala prechodnu kupelnu, cez tu sa islo do spalne. Pekna hlupost 🙂 hoci ako slobodnej samostatnej jednotke to neprekaza, uz by som tak nesla.

autor
28. dec 2023

@lelelienka vieš mi dať ulicu prosím, aby som si dispozíciu mohla pozrieť.
Ono nájisť niečo čoho je málo nie je jednoduché.

lelelienka
28. dec 2023

@autorka ok, napis mi spravu, nejdem to pisat sem