icon

Akú kuchyňu vybrať? Kombinácie dekorov a tipy

22. júl 2024

Baby aké máte kuchyne? Zaujíma ma kombinacia dekorov, niečo pekné hľadám. Vyberám z egger drevotriesky. Som už zúfalá z toho 😀 Samozrejme pozerám inšpirácie na nete, no nie som z toho múdrejšia. Halifax vyzerá úžasné na fotkách, ale naživo sa mi nepáči vôbec. Ostatne zariadenie domu budem ladiť ku kuchyni. Podlahy a dvere ešte nie sú vybrate, takze toto neuvažujte. 🙂poraďte 😀

Strana
z2
lexinecka
31. okt 2025
@seahorse27

Mam ten spominany Halifax v kombinacii s bielou lesklou. Podla mna vyzera halifax rovnako dobre nazivo ako na fotkach. Kuchynu sme prerabali pred 6 rokmi a vidim, ze tuto kombinaciu ma uz velmi vela ludi. Keby som sa teraz mala rozhodnut, vybrala som nieco ine - mozno siva alebo tmava petrolejova matna v kombinacii s nejakym drevodekorom…

@seahorse27 a za ďalších 6 rokov by ťa omrzela zase tá sivá....to by si musela každu chvíľu menit kuchyňu, pretože stále vymýšľajú nové farebne kombinácie ....biela kuchyna bude vždy pekná....ja mám tiež bielu lesklu kombinovanú so zastenou šedý beton a Hamilton doskou uz 4 roky a nelutujem....hlavne ked máš menší priestor ktorý opticky zväčšuje...🙂

seahorse27
31. okt 2025
@lexinecka

@seahorse27 a za ďalších 6 rokov by ťa omrzela zase tá sivá....to by si musela každu chvíľu menit kuchyňu, pretože stále vymýšľajú nové farebne kombinácie ....biela kuchyna bude vždy pekná....ja mám tiež bielu lesklu kombinovanú so zastenou šedý beton a Hamilton doskou uz 4 roky a nelutujem....hlavne ked máš menší priestor ktorý opticky zväčšuje...🙂

@lexinecka ale ano, mas pravdu. Vzdy to, co vyberies, zavisi od konkretneho obdobia a od toho, co je prave cerstvo v trende. Biela a drevo su nadcasove, tak snad budu nasmu oku lahodit este dlho. Urcite nechcem menit kvoli tomu kuchynu, nech sluzi co najdlhsie 😁

Strana
z2