Akú práčka so sušičkou odporúčate ?
Aké práčku so sušičkou odporúčate? Cenu chceme do 550 max. aj sme našli rôzne značky za také cenu, ale nevieme, ktorá značka lepšia. Mňa zaujala LG, ale manžel že aj Beko značka či nie je dobrá, Elektrolux, Samsung. Poradte ďakujem.
@marca12
@nanka1986
@jankalukasova ďakujem za rady a aj pekne napísanie 🙂
@uzanka16 mám tuto Samsung https://www.mall.sk/pracky-susicka/samsung-wd80... vyše dva roky,som veľmi spokojná, sušičku nevyužívam po každom praní,no malého veci vždy suším keďže sa perie aj každý druhý deň, plnú pracku babatkovskych vecičiek vysusi za 2hodky 🙂
My sušíme prádlo v byte a nemáme sušičku, ale používame odvlhčovač a prádlo sa vysuší za noc a je iste lacnejší ako sušička s práčkou do kopy> Porozmýšľaj.
@uzanka16 my máme Candy 2in1 a je skvelá, programi sa dajú krásne upraviť a taktiež sa ovláda na telefón...len do sušičky pridávame vonne papieriky 🙂 stála nás 349€
@uzanka16 neviem prečo každy odsudzuje pracku so sušičkou . Tipujem že 80% žien čo ti povie že pracku so sušičkou nie , si ju ani na vlastnej koži neodskúšali . Za mna jednoznačne pracka so sušičkou spolu ! Nezaberá to miesto a prádlo ususi rovnako ako aj samotna pracka .,dokonca aj Čas je rovnaký , vyberieš si program aký druh oblečenia chceš , a ako veľmi to chceš mat suché . Odporúčam electrolux tu mám aj ja . A za mna je to lepšie , hodím prádlo na pranie a môžem ísť od prace vrátim sa a je to suché 🙂 nemusím to prekladať z pracky do susicky a tak .
@uzanka16 mame candy a je naj odporucam nic lepsie po mycke nevymysleli 😀 my mame tiez miesto iba na jeden spotrebic a preto je super ze sa to da kipit aj spolu. Mam ju uz tri roky a periem a susim denne.
@evittam no neviem moja mama ma samotnú susicku a teda hodinu vôbec nesusi, a ak aj áno prádlo vždy musí zavesiť lebo je stále vlhké . Ak človek susi v susicke všetko doslova aj to čo tam nepatrí ( lebo takých veci je veľa ) tak nech sa páči nech si kúpi samotnú susicku , ja nesusim všetko a rozhodne neperiem 3 pracky ako zmyslov zbavená , napr take obliecky najradšej si zavesim von , milujem keď ich vonku výfuka. Radšej si pranie rozdielim na tri dni . Dam prat , niekde si dobehnem vrátim sa a mám hotové . Anj nemám čas tri krát za den nakladať a vykladať pracku a potom ešte do susicky . Takze každý nech si kúpi čo mu vyhovuje , za mna 2v1 áno, rovnako vďačne ako aj samotna sušička . Účel splní
@kikaaa444 To bol priklad. Ja tiez neperiem ako zmyslov zbavená-inak zaujimave ked napíšem ze periem max.2-3x za týžden práčku (4 ľudia) tak som väčšinou za spindiru, teraz zmyslov zbavená.😀👍. Ale stalo sa ze v sobotu napr.-1 pracka oblečenie, druha obliecky+uteraky, tretia ďalšie obliečky a zvyšok niečoho. A ano susim vsetkom. Všetko krasne vysusene, vyzehlene v skriniach. Uspesne uz vyse 3rokov. Pisem len skúsenosti. Ak niekto nema miesto a ma možnosť susit aj inak tak ano aj 2v1 lepsie ako nič.
@evittam teraz nie v zlom, ale nie je diskusia o 2v1 bez tejto tvojej fotky... Ani jedna...
@veronicka88 A? Je to na inšpiráciu ze to nie je také ťažké ani v panelákovej kúpeľni. Aky mas problém?
@evittam pisem ze nie v zlom... Ale baby maju pravdu, tu padl aotazka a odpoveda sa uolne mimo a vacsina zien co napise ze 2v1 je blbost to ani nrma vyskusane...to je vsetko len tak par minut do zadu ked som videla ze si pridala prispevok do diskusie som si povedala ze urcite pridas foto... To je vswtko...
@evittam vieš kazda ma iné parametre . Ja osobne by som to takto mat nemohla lebo by ma to iritovalo nemám rada veľa veci na sebe . To iste napísala autorka , nemôže si dovoliť mat aj pracku aj susicku koli priestoru . Jej otázka bola ktorá 2V1 je dobrá . Tu jej hneď niekto napísal že rozhodne 2V1. A to z akého dôvodu ? Doteraz to nechápem pretože si samotna či 2V1 obe vysusia rovnako . Napr ty čo peries tiež len na víkend kľudne by si si postacila 2V1 . Take čo Peru každý den , lepšie samotna . Tu ide o ten účel . Splnia ho obe . Rozhodne 2v1 nie je niečo za čo vyhodí peniaze a vôbec to nevyuzije, využije ju rovnako . Prádlo jej ususi. Na to ju predsa chce nie ? Tak naozaj komentáre typu 2v1 rozhodne nie sú úplne zbytočne ... každému vyhovuje niečo iné . Ja osobne by som nemenila .
@veronicka88 Ja nikde nepisem ze je to blbosť. Len proste ak potrebujes susicku, potrebuješ sušiť a nie prat a sušiť cca 4-5h v kuse. Moj nazor. Ale ako som už napísala ak ma kde susit a chce sušiť raz za cas lepsie ako nic. To je všetko aj odo mna
@veronicka88 presne ani to nemajú vyskúšané a idu komentovať . Len preto že sa to hovorí že to neni dobre tak idu zdieľať ten ísty názor . Fakt 🤷🏽♀️ Ale keby si vyskúšali tak by ho hneď zmenili a zistili by veľmi rýchlo že mat na sebe dve “ škatule “ v kúpeľni je úplne zbytočne 🙈
My mame LG.. Je ok, super operie, pradlo vysusi, ale musite ratat s tym, ze pradlo zo susicky bude velmi pokrcene. Budete musiet vela zehlit. Robia to (vraj) vsetky susicky 2v1, lebo susickovy bubon by mal byt iny ako prackovy.
@evittam ja suhlasim samotna susicka ma mensiu spotrebu hlavne elektriny... Ale proste ked to nejde tak to nejde...
@veronicka88 Ved ako píšem.😉 Len uz som nežiaduca. Tak idem.😀😉
@miskamilka nesuhlasim... Ak nenatrepem pracku na susenie, ale napr. Dve plne pracky rozdelim s rozumom(spodne pradlo susim max hodinu) tak nanajvys co vyjde pokrkvane su nohavice a tie uz nesusim v suaicke... A samozrejme jemnucke tricka... Aj to ked poskladam teple sa vystrie...
@evittam nepotrebujem to mat odskúšané staci sa na to pozrieť , mna by to iritovalo na mna príliš veľa veci v miestnosti . A mama ma oddelene využívam niekedy aj u nej keď pricestujem , nevidim v tom žiadny rozdiel . Ako som už pisala , účel splnený pri obchod rovnako 🙂 takze len toľko . Ty to porovnávaš ako susicku s mikrovlnkou😅 píšeš akoby to boli úplne dve rozdielne veci pritom je to to iste
@veronicka88 a aku mas? Moja LG krci pradlo, aj ked je ho tam malo. Preto v nej susim len uteraky a napinacie postelne plachty.. . Alebo ju neviem pouzivat 😂
@kikaaa444 Staraj sa o seba. Tvoje odporúčania kam mozem alebo nemôžem prispievať si tiež nechaj pre tych co to potrebuju. Ja som slusne autorke poradila a vyjadrila som slusne svoj nazor. Nikde nic nepresadzujem. Jasne som napísala ze ak nie je možnost je lepsie ako nic aj 2v1 len to by musel niekto aj vediet čítať a neriešit svoje upate názory ako doma nechce mat škatule. Radšej kasli na to.😉

My mame tiez 2v1, lebo jednoducho priestor na 2 obludy nemame. Kupili sme AEG, mame male babo a som max spokojna. Dokonca mi aj viac vyhovuje, ze nemusim pradlo prekladat. Rano pustim, vecer odlozim do skrine.