icon

Akú vŕtačka s príklepom?

29. jún 2025

Ahojte, už som tu raz založila skupinu o tejto istej téme, ale bohužiaľ mi tam nejde napísať, neviem dôvod, tak dúfam, že vám to nebude vadiť, ale založila som novú. Chcem mužovi kúpiť akú vŕtačku, už sme sa o tom bavili, ale najviac ho to poteší, keď mu kúpim a on o tom nevie, čiže reči ako však nech si vyberie si prosím odpustíte. Tak doteraz mal doma Parkside, ale chcel by niečo lepšie a silnejšie. Venuje sa stolárstvu a výrobe rôznym vecí, tak aby to slúžilo na všetko. On pozeral po značkách ako Dewalt a Milwaukee, tak teda pozerám aj ja, ale viac sa nejak tomu nerozumiem, tak sa chcem spýtať, či by mi niekto vedel pomôcť ? Načo si mám dávať pozor, že na aké parametre. Určite chcem to ako taký balík, čiže stroj + 2 batérie a nabíjačka. Zatiaľ ďakujem. Cenovo tak 200-300€ 🙂

viestta
29. jún 2025

napis na Modru strechu, tam ti skor poradia

ukgirls
29. jún 2025

ja mam dewalt a nedam na nu dopustit .. mam aj nahradnu bateriu keby daco... vela mojich znamych ju ma aj priamo handyman v praci ... je to skvela znacka za rozumnu cenu

autor
29. jún 2025
@ukgirls

ja mam dewalt a nedam na nu dopustit .. mam aj nahradnu bateriu keby daco... vela mojich znamych ju ma aj priamo handyman v praci ... je to skvela znacka za rozumnu cenu

@ukgirls a vedela by si mi prosím poradiť aj podrobnejšie ? Že ktorú presne vybrať ? Lebo tak je ich veľa na výber, ale tak chcem vybrať tu najlepšiu 🙂

tundra
29. jún 2025

Mne sa paci táto,ma super recenzie.
https://www.galaxus.ch/de/s4/product/dewalt-dre...

ukgirls
29. jún 2025

konkretne mam dcd778

autor
29. jún 2025
@ukgirls

konkretne mam dcd778

@ukgirls ja som pozerala doteraz s batériou okolo tých 4,0 / 5,0 Ah a niekto mi odporúčal pozerať krútiaci moment okolo 100 aspoň, tak neviem 🙈

ukgirls
29. jún 2025

na bezne prace okolo domu uplne staci ... zas nepotrebuje uplne superprofesionalnu ... ak sa nevies rozhodnut kup mu poukazku do obchodu a nech si sam vyberie .... muzi to aj tak mau radsej .. ro ako keby on isiel tebe kupit kozmetiku ci nieco zenske ... ja osobne milujem ked si sama mozem popopzerat,precitat recenzie a poskusat v shope.. ak by mi priatel kupil nebola by som rada 😀

autor
29. jún 2025
@ukgirls

na bezne prace okolo domu uplne staci ... zas nepotrebuje uplne superprofesionalnu ... ak sa nevies rozhodnut kup mu poukazku do obchodu a nech si sam vyberie .... muzi to aj tak mau radsej .. ro ako keby on isiel tebe kupit kozmetiku ci nieco zenske ... ja osobne milujem ked si sama mozem popopzerat,precitat recenzie a poskusat v shope.. ak by mi priatel kupil nebola by som rada 😀

@ukgirls vieš čo, on je zase taký, že sa vždy poteší tomu, čo mu kúpim ja, lebo keď mu dám vybrať, tak je taký, že nie a blá blá, čiže chcem mu zase vybrať aj toto, no niečo poriadné, preto chcem poradiť 🙂

autor
29. jún 2025
ukgirls
29. jún 2025

omg tie ceny na sk .. o 100 lacnejsie u nas.kazdopadne hodnotenie ma dobre a asplna aj tvoje parametre- a so znackou nemozes nic pokazit .. takze smelo do nej iste sa potesi

tundra
29. jún 2025

Ta je bez priklepu...

autor
29. jún 2025
@ukgirls

omg tie ceny na sk .. o 100 lacnejsie u nas.kazdopadne hodnotenie ma dobre a asplna aj tvoje parametre- a so znackou nemozes nic pokazit .. takze smelo do nej iste sa potesi

@ukgirls kde u vás ? Ja bohužiaľ viem kúpiť len na SK, ale tak pokiaľ by mi niekto vedel odporučiť, kde kúpim, teda skôr objednám lacnejšie a je to naozaj overená stránka tak nemám problém, no sú ceny strašné 🙈

ukgirls
29. jún 2025

ja som v anglicku ale to by sa ti nevyplatilo kedze uz niesme v eu..