icon

Aku vŕtačka - skrutkovač?

levandulova111
11. júl 2023

Otázka asi skôr pre chlapov, ale aj baby ak máte skúsenosti, hľadám spoľahlivú tzv. "šrobovačku", "uťahovačku" a neviem aké ešte všemožné názvy to má.. Akú by ste poradili? Hľadám na internete, dve mi padli do oka, ale ja sa v tom až tak nevyznám, myslím, čo sa parametrov týka. Mala som svoju, iba tak som kúpila, padla mi do oka, mala som ju roky, neskúmala som parametre a fungovala naozaj super, ale už má dlhé roky, nabíjačka sa "stratila niekde" a tak hľadám nejakú ozaj za slušnú cenu...
Napadlo mi nájsť "moju" na internete, ale spomenula som si, že som ju kúpila iba s nabíjačkou a nadstavcami, no momentálne hľadám skôr takú aj s vrtákmi, nadstavcami a nejakým tým príslušenstvom.. do komentára hodím linky na tie, ktoré mi padli do oka, dúfam, že sa tu nájde niekto, kto mi v tom poradí

Strana
z2
levandulova111
autor
11. júl 2023

@viestta jaj tak, ale neuveríš... Už počujem jeho slová NAČO VED JA VAM POZICAM... 🙈😅 a toto prisahám, čokoľvek som chcela kúpiť, od vecí pre dcéru, po veci do domácnosti, všetko bolo vybavené typom NECHAJ, MY MÁME, NECHAJ MY POŽIČIAME... 🙈 A ja sa cítim už ako neschopná, keď nemám ani "dovolené" si niečo kúpiť sama... a keď kúpim, tak počúvam načo, veď oni by mi požičali, veď oni majú... Preto sa radím tu, chcem si kúpiť sama, síce sa "ofučia" na chvíľu, ale toto je vec, si myslím, ktorá v domácnosti nesmie chýbať...

viestta
11. júl 2023

@levandulova111 ano, vrtacka a sijaci stroj ma byt v kazdej domacnosti 🙂

silver33
11. júl 2023

@levandulova111 vela stastia, aj ja si velmi cenim ludi, ktori mi pomohli v zivote a dobre poradili, clovek nemoze byt vo vsetkom odbornik, to ani ja nie som. ☺

levandulova111
autor
11. júl 2023

@silver33 https://www.lidl.sk/p/parkside-performance-aku-... mohol by si mi poradiť, či tento skrutkovač bude ok s touto nabíjačkou?
https://www.lidl.sk/p/parkside-nabijacka-20-v-2...
Čítam čítam a chcem si byť istá... Ďakujem 🙏

hiro
11. júl 2023

@viestta "odkedy sa do tehly vrta priklepom?" Ja tak vrtam odvzdy :D

viestta
11. júl 2023

@hiro nuz teda potom vrtas zle, pretoze potom ti mozu tehly popraskat

neson123
11. júl 2023

Ja odporucam Makitu, len tiez musis davat pozor lebo vacsinou sa predava bez baterky a nabijacky.Musis najst nejaky komplet ktory hladas aj s baterkou a nabijackou

silver33
11. júl 2023

@levandulova111 Ano tento vrtaci skrutkovac je z tych najlepsich, co ma lidl. A je to tato odporucana (vid foto) nabijacka pokial kupujes aj smart PERFORMANCE bateriu. Ale ako sama vidis, vo vyhladavani Ti musi zobrazit aj tu vpravo na obrazku a mas ju za 44,99e. Zadaj vyhladat "nabijacka" PERFORMANCE".

levandulova111
autor
13. júl 2023

@silver33 ďakujem 😊🙏

levandulova111
autor
13. júl 2023

@levandulova111 akurát pozerám, že komplet by ma vyšiel lacnejšie.. našla som túto verziu, akurát to C3 som nechcela práve pre to bluetooth.. Alebo to nie je podmienkou, že to treba konfigurovať cez bluetooth? Dá sa používať aj bez appky? Tieto "moderné hračky" sú mimo mňa, čo treba niekde pripájať cez bluetooth, alebo cez aplikáciu nastaviť atď atď....
https://www.lidl.sk/p/parkside-performance-aku-...

levandulova111
autor
13. júl 2023

@silver33 som označila seba, ale odpoveď mala ísť tebe 🙈😅

silver33
13. júl 2023

@levandulova111 prepac, riesim jednu reklamaciu, este sa vyjadrim hned ako to bude mozne. Moze byt aj ta co je tam ponukana, alebo moze byt este aj ina, dvojita ak planujes mat 2 baterie bud teraz alebo v buducnosti...

silver33
14. júl 2023

@levandulova111 tak ano, tato sada je vyhodna kupa. Zrejme je to len ako moznost nastavovat parametre vrtacky cez nejaku apku, ale nie nevyhnutnost. A smart baterie maju dlhsiu zivotnost nez bezne, lebo maju ine prepojenie vo vnutri, a to take, ze pri zatazi su vsetky clanky namahane naraz a rovnako, ale pri beznych bateriach si to vzdy "odnesie" ta prva a pretazuje sa a casom straca kapacitu a celkove potom ta bateria je slabsia a nedava uz taky vykon. Ja aj smart baterie nabijam beznou nabijackou a nic sa nedeje, skratka len zasunies a ides...

levandulova111
autor
14. júl 2023

@silver33 takže môžem si teda objednať tú "sadu" hej? Že skrutkovač aj s tou batériou a nabíjačkou... Nebudem ľutovať, je tak? 😁
A nič sa nedeje, ja tiež tu nie som stále, takže pohoda 😊

silver33
14. júl 2023

@levandulova111 no a este za tu sadu nemusis dat tych 119,99e, ak ju objednas v case od 14. - 16.7.23, tak ju mas este s 8% -nou zlavou, cize za cca 110e. Pozri skupinu "Zlavy, akcie, vypredaje", posielal som tam zlavovy kod, takze ak tam este nie si, radsej sa tam pridaj.☺ PS: na tu sadu bola nedavno akcia, takze by Ta vysla na 99,99e, takze teraz si mozes trosku aj poplakat do vankusa.😅😅😅 A este je aj verzia priklepovy vrtaci skrutkovac. Tak co Ty na to?😀

silver33
15. júl 2023

@levandulova111 Ak nestihnes tu akciu do 16.7., nic sa nedeje, lebo od 17.7. je dalsia akcia a potom ten vrtaci skrutkovac kupis za 49,99 + smart bateria za 34,99 + nabijacka za 19,99, cize spolu cca 105e. Pozri si recenziu na ten vrtaci skrutkovac na YT.

levandulova111
autor
17. júl 2023

@silver33 no nebola som tu, víkend bol rušný, ale idem na to, pozriem aj skupinu, aj ten skrutkovač 😊
A veru, do vankúša poplačem, mohla som pár euro ušetriť 🍻 🙈😁

levandulova111
autor
17. júl 2023

@silver33 tak mne sa úprimne nechce vyberať a vyhľadávať, aká batéria či nabíjačka by sedela 😁 ja idem najradšej na istotu, takže vyhráva tá sada, aj keď vyjde drahšie, ale to mám "istotu" 😁

Strana
z2