icon

Akú výkonnú vŕtačku kúpiť pre muža?

29. jan 2025

Ahojte, chcem sa spýtať, či sa tu niekto nenájde aj skôr z mužskej stránky, ktorý sa vyzná do náradia - presnejšie sa mi jedná o vŕtačku. Chcem manželovi kúpiť na sviatok, no mal doteraz Parkside, čiže chcela by som niečo výkonnejšie, no zas nie za 500€. Najlepšie, už hneď aj s batériou a nabíjačkou. Pozerala som po DEWALT, ale nevyznám sa do toho, ktorá má naozaj aj výkon a aj vydrž batérie a podobne. Ak by sa tu niekto milý našiel, budem rada. Ďakujem 🙂

Strana
z2
simik22
29. jan 2025

To je super, keď sa mamickovske fórum zmení na pokec dvoch chlapov o vrtackach 😂😂

misienka123
29. jan 2025

Makitou nič nepokaziš.Ja som asi pred 10 rokmi manželovi k meninám brúsku kupovala a do teraz fakčí a to má niečo za sebou..on je kutil,okolo domu je využitá

misuliacik81
29. jan 2025

Milwaukee jednoznačne, síce vyššia cena, ale za kvalitu sa platí. Toto je len 1/3 z toho čo má manžel 👌

autor
29. jún 2025
@misuliacik81

Milwaukee jednoznačne, síce vyššia cena, ale za kvalitu sa platí. Toto je len 1/3 z toho čo má manžel 👌

@misuliacik81 a nevedel by mi prosím manžel poradiť, aká by bola najlepšia ? 🙂

katulienkax
29. jún 2025

Ja keby muzovi kupim elektrohracku tak ma asi posle do prdele, kedze on ma svoje naroky na elektrohracky. Kup mu poukazky a nech si kupi ako chce. Ved nie ste male deti , ktorym nosi darceky jezisko

Strana
z2