Aký konferenčný stolík je bezpečný pre bábätko?
Od kedy naša dcérka štvornožkuje a dvíha sa na nožičky už som dala preč asi všetko možné ....ale máme sklenený stolík a musím vymeniť .Aké máte vy pomôže aj foto ďakujem
Mala som skleneny, strčila sme ho do rohu izby a žiadny sme nedali. Zavádzal by tak.ci tak. Keď niekto prišiel pritiahol.sa sklenený 😂
Žiadny
@tess123 Nasi akcni chlapci maju takmer 5 a takmer 3 roky, stolik uz par rokov nemame. Mali sme dreveny s ostrymi rohami a hranami, na rohy sme nalepili chranice, ktore x-krat odlepili, ale hrany aj tak boli ostre, preskakovali cez neho, preliezlai cez tu spodnu policku, takze teraz nemame ziaden. Co potrebujem polozit, polozim na komodu alebo parapet...aj tak, ked sme mali navstevu a bolo na nom noeco polozene, tak som len trpla, aby to nerozliali a nerosypali, co s im casto aj podarilo...
Už pri prvom dieťati dali sme si urobiť okrúhly drevený stolík, dosť veľký s drevenými nôžkami dookola. Nevyzerá vábne, no maximálne je praktický. Dieťa sa ľahko vyštveralo na nôžky a chodilo dookola. Ak stratilo rovnováhu, zachytilo sa neraz o nôžku stolíka a zabránilo to pádu. Keď boli deti väčšie, hrali sa pri tom stolíku aj spoločnými hrami. Teraz nie sú ochotní ho meniť aj keď uznávajú, že už vyzerá hrozne. Vraj meniť môžeme iba za taký istý. Aj debaty pri okrúhlom stole sú plodnejšie a viac združujú súrodencov a rodičov.
Ziadny, tiez sme dali prec ked bola malicka dcera a ani nam nechyba
Asi dva roky sme nemali 😅 Resp nie klasicky. Mali sme sedačku 3+2+1 a dali sme to do rohu ku stene medzi 2 a 3.
Potom má to prestalo baviť a kúpili sme z masívneho dreva. Ten sme už pri druhom nechali normálne cely čas.
Prvý bol sklenený a bála som sa
My mame tiez ovalny dreveny a lacny zz 30e len, keby docasne, zo sconta
@tess123 https://www.sconto.sk/produkt/konferencny-stoli... na fotke tu nevyzera ale boky ma pekne oble

@tess123
My máme sklenený, kúpila som penovú ochranu 😊 malý si na ňom aj zvykne kresliť 😊