icon

Aký konferenčný stolík je bezpečný pre bábätko?

tess123
18. júl 2024

Od kedy naša dcérka štvornožkuje a dvíha sa na nožičky už som dala preč asi všetko možné ....ale máme sklenený stolík a musím vymeniť .Aké máte vy pomôže aj foto ďakujem

Strana
z2
vercavercaverca1
21. júl 2024

@tess123
My máme sklenený, kúpila som penovú ochranu 😊 malý si na ňom aj zvykne kresliť 😊

simca06022011
21. júl 2024

Mala som skleneny, strčila sme ho do rohu izby a žiadny sme nedali. Zavádzal by tak.ci tak. Keď niekto prišiel pritiahol.sa sklenený 😂

dominikamacakova
21. júl 2024

Žiadny

mimi3008
21. júl 2024

@tess123 Nasi akcni chlapci maju takmer 5 a takmer 3 roky, stolik uz par rokov nemame. Mali sme dreveny s ostrymi rohami a hranami, na rohy sme nalepili chranice, ktore x-krat odlepili, ale hrany aj tak boli ostre, preskakovali cez neho, preliezlai cez tu spodnu policku, takze teraz nemame ziaden. Co potrebujem polozit, polozim na komodu alebo parapet...aj tak, ked sme mali navstevu a bolo na nom noeco polozene, tak som len trpla, aby to nerozliali a nerosypali, co s im casto aj podarilo...

evkatk
21. júl 2024

Už pri prvom dieťati dali sme si urobiť okrúhly drevený stolík, dosť veľký s drevenými nôžkami dookola. Nevyzerá vábne, no maximálne je praktický. Dieťa sa ľahko vyštveralo na nôžky a chodilo dookola. Ak stratilo rovnováhu, zachytilo sa neraz o nôžku stolíka a zabránilo to pádu. Keď boli deti väčšie, hrali sa pri tom stolíku aj spoločnými hrami. Teraz nie sú ochotní ho meniť aj keď uznávajú, že už vyzerá hrozne. Vraj meniť môžeme iba za taký istý. Aj debaty pri okrúhlom stole sú plodnejšie a viac združujú súrodencov a rodičov.

eskop
21. júl 2024

@tess123 mame taky, ktorý má oble hrany na krajoch. Dcéra sa do neho ani nebuchala..mali sme tam ešte tie plastové ochrany z dm na kraje.

kamagma
21. júl 2024

Ziadny, tiez sme dali prec ked bola malicka dcera a ani nam nechyba

tulipanicek
21. júl 2024

Asi dva roky sme nemali 😅 Resp nie klasicky. Mali sme sedačku 3+2+1 a dali sme to do rohu ku stene medzi 2 a 3.
Potom má to prestalo baviť a kúpili sme z masívneho dreva. Ten sme už pri druhom nechali normálne cely čas.
Prvý bol sklenený a bála som sa

btus
21. júl 2024

@tess123 dubový so sklenenou výolňou. Nedávali sme preč, len sme na ňom nič nemali.

322sima123
21. júl 2024

My mame tiez ovalny dreveny a lacny zz 30e len, keby docasne, zo sconta

322sima123
21. júl 2024

@tess123 https://www.sconto.sk/produkt/konferencny-stoli... na fotke tu nevyzera ale boky ma pekne oble

ouwecka
21. júl 2024

@tess123 nasi ho mali otočený nabok pri bratovi,my mame momentálne dreveny ale davali sme ho nabok

Strana
z2