icon

Aký máte názor na Ikea kuchynské náradie?

savanna
20. aug 2021

zaujimalo by ma, ake mate skusenosti s kuchynskym naradim z Ikey. Zaujimaju ma predovsetkym hrnce a panvice, ale aj celkovo kvalita ostatnych pomocok na varenie/stolovanie. Ceny su omnoho nizsie pri porovnani s Tescomou, tak rozmyslam, ci sa mi oplati vycestovat do Ikey. Dakujem.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
asia83
20. aug 2021

@savanna Spokojnosť. Mám nože aj formy, všetko stále drží ako nové. Mám ich už cca 4 roky. Keby začínam s kuchyňou, všetky pomôcky kúpim tam. Pomer cena-kvalita je super. Teda ak sa odvtedy nezmenili.

brigit8
20. aug 2021

@savanna hrnce z IKEA mám už cez 10r som spokojná, čo by som už nikdy nekúpila je delinamo... Vybavenie taniere, poháre, príbor tiež IKEA 👌👍 tento typ mám a rôzne veľkosti

https://www.ikea.com/sk/sk/p/oumbaerlig-hrniec-...

simca06022011
20. aug 2021

ja mam ikeacky hrniec uz asi 12-13rokov, pribory aj ked uz nekompletne tiez tak :DDDD podla mna zalezi na tom co si vyberies... pohare napr. kupujem v ikei stale, to normalne aj online objednam, kedze u nas sa to rozbija, ze nechapem.
Panvice celkvoo menim castejsie, cize to neriesim, ak sa mi paci beriem.. ked sa poskriabe, znici.. vymenim.

jana_eyre_2
20. aug 2021

Ja mám vlastne z IKEA úplne všetko od príbory, cez hrnce až po nábytok.. mám doma veľmi malo veci čo nie je z IKEA a to som zväčša dostala od svokry, alebo.zobrala ešte z rodičovských veci, čiže retro.. takže za mňa, ja som spokojná najmä s tými retro a IKEA riadom..

halci
20. aug 2021

Mam hrnce aj naradie ikea a som s tym spokojna.

ninah1486
11. jún 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

niektore veci maju dobre ale napriklad ja som noze chcela poriadne a tie som kupovala cez profikuchar

beahavala
15. jún 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

dost vela veci sme tam nakupili ale napriklad noze a hrnce som odtial nebrala

marilin51
15. jún 2023

Hrnce, náradie, nože spokojnosť. Akurát biele taniere som musela po čase vyradiť, lebo boli rýchlo doškrabané.