Aký máte vianočný stromček?
Aký máte vianočný stromček? Ja som z toho môjho nadšená... Mám na ňom aj vlastné výrobky ... 🥰

Este nijaký. Zdobíme ho až 24.12 ráno. Inak sa mi páčia stromceky, kde je poznat, ze ten strom tam je.
@bublinkabubla máš ho krásny, my už nemáme male deti, výzdobu nerobím, len veniec na dvere, stromcek malicky som vytiahla zo sakla ozdobený z minulého roku 😁
ešte nemáme. spravíme možno zajtra, pozajtra,..
dnes je ešte advent.
este nijaky bude 24. ozdobeny ozdobami, ktore uz mame roky rokuce
@bublinkabubla tak to je hlavné, že sa páči tebe. Na mňa je to už moc.
A kde je ten stromček ?
Je pekný.My budeme zdobiť až 23.12.večer.Inak zdobíme 24.12.,len mladí cestujú za druhými starkými,tak preto o trochu skôr.Aj my budeme mať miš-maš,ale nám sa to tak páči.
@bublinkabubla nemame este vzdy az 23 vecer.Teda vece robim salat a po salate stromcek. Minuly rok som uz kupila maly na kmienku fak to bude 10 minutovka. Uz ma nebavilo ozdobovat na rebriku velky strom a potom odzdobovat. Ani vyzdobu hz nejak neriesim za mlada som vsade noeco mala teraz nikde nic len strom vianocny obrus sviecka a dost. A deti na okno si vlocky nalepili nalepky.
@bublinkabubla máš ho krásny, my už nemáme male deti, výzdobu nerobím, len veniec na dvere, stromcek malicky som vytiahla zo sakla ozdobený z minulého roku 😁
@anonym_5b93e5 no ani ja nemám už malé deti..ale na staré kolená ma to tento rok nejak chytilo 😄
Moj vkus to nie je, je to adi takybten zasnezeny? A osypany uplne vsetkym takze sa aj straca.
My sme robili vcera, mame maly umely asi 120cm, uz som na twnto rok aj objednala vacsi ale vratila som ho, nazivo sa mi nepacil, tak snad potom vo vypredaji nejaky vyssi aspon 150cm zozenieme 🙂
My ideme spat cela rodina,po dobrom obede a po kave sa ideme tiez pustit do zdobenia ziveho stromceka.Tak snad vecer uz bude krasne svietit.
@anonym_5b93e5 no ani ja nemám už malé deti..ale na staré kolená ma to tento rok nejak chytilo 😄
@bublinkabubla keď ti to robí radosť, prečo nie?
Nebude žiadny stromček,malé deti tu nebudú,tak nevidím zmysel.Mam keramický stromček a anjela a sviečku.
este nijaky bude 24. ozdobeny ozdobami, ktore uz mame roky rokuce
@viestta aj my až na štedrý deň doobeda zdobíme stromček, odkedy si pamätám ja 🎄👍
@bublinkabubla my máme takýto.
Este nijaký. Zdobíme ho až 24.12 ráno. Inak sa mi páčia stromceky, kde je poznat, ze ten strom tam je.
@barka1 súhlasím so všetkým čo si napísala. 👍 Ten čo dala autorka je za mňa strašný gýč.
My máme vianočný stromček, nie adventný, takže ozdobíme 24.12. a budeme sa z neho tešiť počas vianočného obdobia.
@viestta aj my až na štedrý deň doobeda zdobíme stromček, odkedy si pamätám ja 🎄👍
@margotka17 väčšinou aj my, ale už sme sľúbili, takže musime
Ja si robím stromcek podľa nálady, tento rok po prvej adventnej nedeli a je mi fuk co si kto o tom mysli 🙂 ja si chcem stromcek užívať co najdlhšie a na štedrý den nestíham a den predtým uz mam pokoj a nemusím sa zaťažovať. Stromcek mame klasiku, sklenené ozdoby a na vrchu hviezdu
A kde je ten stromček ?
@minenkaa ty ho nevidíš? Ved je hneď pod príspevkom.
@bublinkabubla už máme, ale skromný

Ja som tiez happy s nasim . Je živy v kochliku a bude mat este dlhy život . Zdobil ho syn ( coskoro 6r) dcera povedala ze vyzera ako z 1990 😆v dobrom a asi Preto sa mi paci taky styl ( z decstva ) kazda ozdoba je ina jedinecna. Niektore vyrobili deti v skolke skole . Mozno pre nieioho otras ale pre mna dokonaly .