Aký priedušný vrchný matrac odporúčate?
Aký odporúčate ? Chceme jeden veľký na posteľ nech keď dcéra spi s nami tam nie je ten stred. Keby bol taký priedušný by bolo super. Ďakujem za odporúčania
my máme z Vitapur 9cm vrchný topper a sme spoko 😊
nemusis kupovat topper, predavaju sa kliny medzi matrace. Potom staci jedna velka plachta na obidva matrace a dcera nespadne do diery medzi matracmi
https://www.moebelix.sk/p/spojovaci-diel-na-mat...
ale najdes ho aj v inych obchodoch
@viestta to je super vec aj napad. Lenže často si odgrcne, občas sa jej posunie plienky a trocha sa precika…nemám skúsenosti s tými plachtami veľkými čo nepremoknu je to lepšie neviete ?
My sme mali 2 nepremokave chranice matraca, ten klin a jedn plachtu. Nikdy sa nic na matrac nedostalo, ten klin mame dodnes, ale z inych dovodov
@viestta super napad. Kúpim tiež tak 🙂 chrániče viete aj nejaký odporučiť také čo sa neposúvajú ?
Chránič matraca ma po bokoch gumy. Určite sa neposuvaju. Mam chráničov niekoľko druhov, a najlepší sa mi osvedčil s bavlnou. Ale my sme nepremokave nikdy nemali
@natalka81 máme na starej posteli toper ktorý je úplne hrozný a stále sa posúva a to ma aj tie gumy po bokoch :/ ale to je taký lacný zo sconta čo mame 😀 preto som si pýtala radu, tak dúfam že na chrániči to nie je rovnaké
Chranice nam nejak velmi necestovali nikdy.

Ešte doplním aby tá posteľ ale nebola potom mäkšia