icon

Aký priedušný vrchný matrac odporúčate?

24. okt 2024

Aký odporúčate ? Chceme jeden veľký na posteľ nech keď dcéra spi s nami tam nie je ten stred. Keby bol taký priedušný by bolo super. Ďakujem za odporúčania

autor
24. okt 2024

Ešte doplním aby tá posteľ ale nebola potom mäkšia

t1nusa
24. okt 2024

my máme z Vitapur 9cm vrchný topper a sme spoko 😊

viestta
24. okt 2024

nemusis kupovat topper, predavaju sa kliny medzi matrace. Potom staci jedna velka plachta na obidva matrace a dcera nespadne do diery medzi matracmi

viestta
24. okt 2024

https://www.moebelix.sk/p/spojovaci-diel-na-mat...
ale najdes ho aj v inych obchodoch

autor
26. okt 2024

@viestta to je super vec aj napad. Lenže často si odgrcne, občas sa jej posunie plienky a trocha sa precika…nemám skúsenosti s tými plachtami veľkými čo nepremoknu je to lepšie neviete ?

viestta
26. okt 2024

My sme mali 2 nepremokave chranice matraca, ten klin a jedn plachtu. Nikdy sa nic na matrac nedostalo, ten klin mame dodnes, ale z inych dovodov

autor
27. okt 2024

@viestta super napad. Kúpim tiež tak 🙂 chrániče viete aj nejaký odporučiť také čo sa neposúvajú ?

natalka81
27. okt 2024

Chránič matraca ma po bokoch gumy. Určite sa neposuvaju. Mam chráničov niekoľko druhov, a najlepší sa mi osvedčil s bavlnou. Ale my sme nepremokave nikdy nemali

autor
27. okt 2024

@natalka81 máme na starej posteli toper ktorý je úplne hrozný a stále sa posúva a to ma aj tie gumy po bokoch :/ ale to je taký lacný zo sconta čo mame 😀 preto som si pýtala radu, tak dúfam že na chrániči to nie je rovnaké

viestta
27. okt 2024

Chranice nam nejak velmi necestovali nikdy.