Aký priemer stola je ideálny do malej kuchyne?
Ahojte, poradite mi, aky priemer okruhleho stola je pohodlny do kuchyne, kde sa bude bezne jedavat, pre 4cl.rodinu s 2 detmi kolo 10rokov? Velky stol pre 6ludi mame v obyvacke, v kuchyni budeme jedavat len my 4. Kuchyna je mensia, preto by ma zaujimalo, aky najmensi priemer okruhleho stola je fajn na pohodlne najedenie sa 4cl.rodiny.
Stol chcem urcite okruhly, chcem si splnit sen.
Dakujem.
Pri okrúhlych stoloch postačuje priemer 100 cm pre 3 alebo 4 osoby pri stole.31. 3. 2022
Choď sa pozrieť niekde do obchodu. Ešte sa zameraj na to, ako má riešené nohy. Niekedy je s tým problém, že sa nedajú dať pekne stoličky. A ako píše vyššie, rozmer môže byť od do..takže podľa miesta kde ho chces dať sa rozhodni. Nejde len o samotný kruh ale aj priestor okolo..
ťažko poradiť bez rozmerov kuchyne
Kúpte menší obdĺžnikový a prirazte ho k stene. Okruhy stôl potrebuje oveľa viac miesta ako obdlznikovy
@huxy ved zmeram, ci sa mi odporucany rozmer zmesti😄100cm by sa mal zmestit..ci to neni malo na pohodlne jedenie😉
@viestta snivam o okruhlom, ak sa tam zmesti, bude okruhly🙂
@hipuska dakujem.tak pockam, kym namontuju kuchynu..
@bibi33 dakujem.aky priemer ma stol? V pohode sa pri nom 4 naobedujete? Dakujem
Ak mate v obyvacke stol, kde mozete ako rodina spolu stolovat, v kuchyni postaci aj pult alebo mensi stolik na rychle ranajky/veceru. Zaklad je mat dostatok miesta okolo stola, aj ked sa vysunu stolicky, tak aby sa dalo prejst, aj skrinky a chladnicku otvarat. Zvycajne sa doporucuje 1.5m medzi kuch. linkou a stolom.
stol ma priemer 100cm,jasne,v pohode sa najeme vsetci 4 pri nom
@kp7333 dakujem
@bibi33 super

Keď ti napíšem minimálne 80 cm a ty toľko miesta nemáš? Však si zmeraj miesto, kde ho chceš mať, aby ti tam zostalo dostatok miesta na prechádzanie a odsunutie stoličiek, pohodlné sedenie.