Aký televízor za 700 EUR na 10 rokov?
Ahojte ľudia. Myslim že sú tu prevažne ženy ako muži. Ale neviem sa rozhodnúť ktorý TV kúpiť. Viete mi poradiť do 700€? Taky čo by vydržal dajme tomu na 10 rokov. Je to prevažne na pozeranie filmov pre rodičov ku sviatku potrebujú nový a kedže sú už starší, tak pozerajú takmer nonstop. Nechcem aby som ho kúpil a odišiel po pár rokoch. Ďakujem za každú odpoveď.
V predajni som sa bol pýtať a tam Vám ponúknu hocičo len aby mali z predaja zisk😂takže skúsim tuto variantu.
@fido69 položený na TV stolíku. Káblovka a uhlopriečka 50',55' by bola fajn
@fido69 TCL nieje dobra značka a ešte k tomu nevydrží dlho. To máš ako keby mi porovnávaš mobil Motorolu s Samsungom S24
My mame LG a uz frci 5 rokov. Dufam, ze to nezakriknem 😂🙈
@jan0126363 konkretny model neporadim, ale vyberala by som bud Sony alebo Panasonic.
Ja som za Sony. Jeden už máme viac než 15 rokov, nič mu nie je, celý čas bez poruchy. Funguje stále. Akurát sme ho nedávno vymenili, ale len preto, že ten starší nebol smart. A nový sme zase kúpili Sony, my sme s tou značkou spokojní 😉
Panasonic...
@amelie2017 tiež rozmýšľam nad LG to je značka ktora prežije aj 2 generácie a stále funguje 😂
@amiga tie lacné verzie niesu až moc dobre. Ja si myslím že tie lepšie začínajú nad 800+€ to už je moc 😂ale ďakujem
My mame Samsungy, jeden z 2011 a druhy je este taky tucnejsi … nie rura ale okolo smart nesiel … stale funguju bez problemov. Este Philips ale ten ma len 12 rokov. Budeme ich mat kym sa nepokazia
Určite Samsung
@jan0126363 Samsung 55 uhlopriečka cca 400 až 500 e
Samsung v tomto nemá konkurenciu zaoblený mame už asi 7 rokov
@jan0126363 ak poznas, popytaj sa opravarov, co je vnutri solidne spracovane a kazi sa minimalne. Mame vacsie Sony LCD roky rokuce a drzi bez poruch.
@jan0126363 mame samsung 10 rokov ide vtedy vtsl nejak do 600 eira smart
@jan0126363 za mňa určite LG. My sme spokojní a svokrovci ho majú dlhé roky
Ja som kupovala Samsung, ze kvalitna znacka a odisla obrazovka presne 2 roky a 2 tyzdne od kupy. Nastastie mi uznali po dlhom prehovarani reklamaciu, ale internet blbne, parovanie na sluchadka prestalo ist, no je kazovy a nefunguje ako, ked bol novy. Dnes uz je to jedno co sa kupi, vsetko je to stavane na 2 -3 roky. Ale tiez by som sla do znaciek LG, sony, panasonic.
@canany ano, Samsung byva aj o stasti (na dobry model). Kamarat mikroelektronik, ktory vselico ludom opravuje (aj mobily a TV), znacku Samsung nema v laske. Ale mozno je to aj tym, ze je masova a tym padom sa s ich vyrobkami opravari stretnu castejsie.
@jan0126363 mame 2 samsungy, jeden je 10 ročný a nič mu nie je.. druhý je 3 ročný a už nám 2x menili dispej, vraj sa u nás veľmi veľa pozerá telka( technici sa vedia pozrieť koľko hodin už telka odslužila) .. čo sa týka reklamácii, tak bez problémov obe opravy, prišli ku nám domov, vymenili displej, páni boli veľmi milí, ochotní
@jan0126363 my máme Samsung cca 12 rokov, resp mali sme ho v obyvke, teraz ho majú deti v detskej a ide stále! Nový sme kúpili LG, lebo muž chcel "väčší" 😅
@jan0126363 mama je dochodkyna a tiez tv ide skoro nonstop. Ma Samsun a funguje jej uz cez 10 rokov, jedina vec co bola pokazena bol ovladac.
Ja sa podobnou témou zaoberám už niekoľko mesiacov (rokov), a dovolím si uviesť konkrétne typy, stačí jedno písmeno iné a máte úplne inú TV. Čiže:
LG 55QNED863 - tento by som kúpil pre seba, dal sa nedávno v obchode so zeleným mimozemšťanom kúpiť v akcii tesne pod 700,
Sharp 55FQ5EA (alebo totožný 8EA) - slušné parametre, za mňa výborný dizajn, dve podsvietené diaľkové ovládania, a z čias začiatkov LCD mám slabosť pre Aquos 🙂, vyrobené asi v Poľsku,
TCL 55C745, Hisense 55U7KQ - také "zlé" značky, že momentálne súperia o najsvietivejšiu TV (TCL QM8, Hisense U8N), obe majú najlepší pomer cena/výkon.
Ja som akurat kupovala Strong tv smart, v NAYke, 108cm uhlopriecka, 265eur
Hisense. Mám doma cez 4 roky, bez problémov.
@jan0126363 hlavne nie Samsung. To nekupujte. Máme už druhý a po 2 rokoch zatiaľ vždy odišiel obraz
Ďakujem každému kto mi poradil. Nakoniec som sa rozhodol pre LG oled 55'.❤️