Aký televízor za 700 EUR na 10 rokov?
Ahojte ľudia. Myslim že sú tu prevažne ženy ako muži. Ale neviem sa rozhodnúť ktorý TV kúpiť. Viete mi poradiť do 700€? Taky čo by vydržal dajme tomu na 10 rokov. Je to prevažne na pozeranie filmov pre rodičov ku sviatku potrebujú nový a kedže sú už starší, tak pozerajú takmer nonstop. Nechcem aby som ho kúpil a odišiel po pár rokoch. Ďakujem za každú odpoveď.
V predajni som sa bol pýtať a tam Vám ponúknu hocičo len aby mali z predaja zisk😂takže skúsim tuto variantu.
takze chlapik od TCL mal pravdu, ked mi povedal, ze ich TV sice ma 144 Hz ale to sa vyuzije iba pri hrani hier. Povedal, ze pri beznom pozerani, ako Netflix, atd, IPTV pracuje obrazovka na 30-50 Hz...
BTW rozhodujem medzi JVC LT-65VAQ6235 vs TCL 65C743. Podla vas?
TCL 65C743 - v Nay je momentalne 680€, 5-ročná záruka: po registrácii
@jan0126363 Urcite nieco co ma Android alebo google Os, webOS a podobne operacne systemy stoja za .... Nemas tam poriadnu ponuku aplikacii, inak hladam aj ja nejaku tv, cize ak by mi niekto vedel poradit tak budem rad 😊.

zdravim, potrebuje clovek k beznemu sledovaniu TV, stream, youtube viac ako 50 Hz obnovovaciu frekvenciu? TCL ponuka 144 Hz panel, ale podla informacii pri beznom pouzivani - nie XBOX - tiez funguje iba na 30-50 Hz. Toto mi povedali na infolinke TCL...