Bezpečnostné dvere Securido
Ahojte dievčatá chcem sa opýtať či ma niekto skúsenosť s dverami Securido?
@askadas a môžem sa spýtať kolko si za nich platila?
ja som spokojná, rok a pol, a v pohode
780.-€
ja som platila pred rokom a pol 450€ dobre zdvihli ceny🙄
@askadas aj ja som tolko platila a povedali že preto toľko platím lebo dvere dávali do tehlovej bytovky že keby to bol panel tak platím 450.
@mondolina nie že vraj ceny nedvihli len inak sa platí ked dvere dávajú do tehlovej bytovky a inak sa platí ked dvere dávajú do panelovej bytovky.
No zisťovala som si ceny na zápdnom Slovensku a na východe , podstatný rozdiel , na východe oveľa drahšie, môžu za to obchodníci ,nie je tu taká konkurencia ako na západe , takže si to môžu dovoliť , ten "zlatý stred" kvalitných dverí tu chýba . A cena 450 a 780€ je sakra veľký rozdiel, to už je zdieranie. Neviem o čo sa viac narobí , keď je to panel , alebo tehla u mňa to mali za 2 hodinky do tehlovej steny.
Vadilo mi u tých lacných , že majú vysoký prah , no nakoniec mám aj ja taký, na fotkách to vyzeralo úplne inak ako po namontovaní . Bola som sklamaná , ale nič sa nedá robiť už sú tam.
a prečo sa ma nikto pred osadením dverí a zaplatením nepýtal či mám tehlu, alebo panel?🙄
@askadas takže aj tebe tie dvere dávali do tehly hej? tak preto si tolko platila
@mondolina no mna sa pýtali že aká je to bytovka či tehla či panel a tiež som ostala v šoku že velmi velký rozdiel to bol. Mojej tete robili tie dvere ale v panelovej bytovke a skoro 9 rokov do zadu a ona platila 450 eur.
@askadas Ano mne vraveli tak že ak sa dávajú dvere do tehlovej bytovky je tam viac práce tak preto si pýtajú viac, mne to tak vysvetlil a tie dvere nám dávali skoro 4 hodiny. Viem znie to blbo ale bohužial je to tak, no ak mi ten pán neklamal !
@askadas ahoj, prosim ta, pri montazi zalievali zarubnu betonom alebo davali pur penu? A ako to dopadlo s tym tazkym zatvaranim dveri? Vyriesili to? Vyberame bezpecnostne dvere, rozhodujeme sa medzi securido a adlo, cenovy rozdiel je asi 600e, ale na securido som nasla vela negativnych recenzii. Dakujem😊
Ahoj,dávali tam pur penu,mali to za dve hodinky hotové.Zatváranie sa vyriešilo umytím jazýčka bola tam zrejme nejaká nečistota ešte po montáži .Takže teraz je to v pohode.
@askadas dakujem😊

Ahoj , dvere namontované pred cca 3 týždňami, toľko som vyberala , až som sklamaná , že za toľko peňazí málo muziky.Dvere sa ťahom zle zatvárajú , mám pocit , že ich treba doslova silou pribuchnúť , čo ruší susedov a aj mňa . používam preto kľúč ktorým si dvere privriem potichu , keďže skoro chodím do práce , nechcem byť hlučná! No aj ten kľúč pokiaľ presne napasujem do zámku ako má byť , tak to je niekedy o trpezlivosti. Neviem , dnes budem kontaktovať technika uvidím , čo mi povie . ale takto som si to nepredspevovala, myslím , že za polovičnú cenu by podobné dvere spĺňali podobný účel.