Biele batérie v kúpeľni
Máte tu niekto vvkupelni biele batérie? Ak áno pošlete mi fotku ? 🙏🏻🙌🏻 neviem si to predstaviť a neviem moc nájsť na nete obrázky
Ahoj neviem si predstaviť to by obkladačky mali byť farebné aby vinikli biele batérie a umývadlo tiež farebné alebo čierne.My máme biele kachličky a čierne batérie.
Mame všetky batérie v kúpeľni biele. Obkladačky sú v pieskovej farbe a vypadá to veľmi dobre.
Asi veľmi záleží od obkladaciek a celkového štýlu
Fotky nemám- nie som aktuálne doma...
Veľké plus nevidno na tom vodny kameň 👌🤣
Mne by nevadili ani s bielymi obkladmi a bielou sanitou. Ja mam rada ciste, neprecackane. Ale skusenosti nemam.
Mame všetky batérie v kúpeľni biele. Obkladačky sú v pieskovej farbe a vypadá to veľmi dobre.
Asi veľmi záleží od obkladaciek a celkového štýlu
Fotky nemám- nie som aktuálne doma...
Veľké plus nevidno na tom vodny kameň 👌🤣
@gejb my mame takéto obkladačky(mám len takú tmavšiu fotku z videá 🙈) a aj bodovky budeme mat biele tak rozmýšľam normálne nad bielymi matnými batériami , len si to neviem predstaviť presne s bielym umývadlom , lebo chcem take hlbsie a batéria pôjde od skrinky 🤔
Ja si myslím ze bielymi nič nepokazís. To sa hodí ku všetkému, pôsobí to jemne.
Čierne batérie sú dosť výrazne. A strieborné...no..obyčajné a za mňa v kombinácii s hnedou nepekné.
Naša kúpeľňa má wow efekt (aj keď je uz staršia,ale nadcasova) Zajtra mi môžeš napísať správu a pošlem fotky ak chceš... 🙂
Ja si myslím ze bielymi nič nepokazís. To sa hodí ku všetkému, pôsobí to jemne.
Čierne batérie sú dosť výrazne. A strieborné...no..obyčajné a za mňa v kombinácii s hnedou nepekné.
Naša kúpeľňa má wow efekt (aj keď je uz staršia,ale nadcasova) Zajtra mi môžeš napísať správu a pošlem fotky ak chceš... 🙂
@gejb ďakujem určite napíšem , budem rada 🙌🏻

Uprimne? Vyzera to hrozne.