icon

Biele batérie v kúpeľni

13. jún 2025

Máte tu niekto vvkupelni biele batérie? Ak áno pošlete mi fotku ? 🙏🏻🙌🏻 neviem si to predstaviť a neviem moc nájsť na nete obrázky

lindayaaa
13. jún 2025

Uprimne? Vyzera to hrozne.

alison11
13. jún 2025

Ahoj neviem si predstaviť to by obkladačky mali byť farebné aby vinikli biele batérie a umývadlo tiež farebné alebo čierne.My máme biele kachličky a čierne batérie.

gejb
13. jún 2025

Mame všetky batérie v kúpeľni biele. Obkladačky sú v pieskovej farbe a vypadá to veľmi dobre.
Asi veľmi záleží od obkladaciek a celkového štýlu
Fotky nemám- nie som aktuálne doma...
Veľké plus nevidno na tom vodny kameň 👌🤣

viestta
13. jún 2025

Mne by nevadili ani s bielymi obkladmi a bielou sanitou. Ja mam rada ciste, neprecackane. Ale skusenosti nemam.

autor
13. jún 2025
@gejb

Mame všetky batérie v kúpeľni biele. Obkladačky sú v pieskovej farbe a vypadá to veľmi dobre.
Asi veľmi záleží od obkladaciek a celkového štýlu
Fotky nemám- nie som aktuálne doma...
Veľké plus nevidno na tom vodny kameň 👌🤣

@gejb my mame takéto obkladačky(mám len takú tmavšiu fotku z videá 🙈) a aj bodovky budeme mat biele tak rozmýšľam normálne nad bielymi matnými batériami , len si to neviem predstaviť presne s bielym umývadlom , lebo chcem take hlbsie a batéria pôjde od skrinky 🤔

gejb
13. jún 2025

Ja si myslím ze bielymi nič nepokazís. To sa hodí ku všetkému, pôsobí to jemne.
Čierne batérie sú dosť výrazne. A strieborné...no..obyčajné a za mňa v kombinácii s hnedou nepekné.
Naša kúpeľňa má wow efekt (aj keď je uz staršia,ale nadcasova) Zajtra mi môžeš napísať správu a pošlem fotky ak chceš... 🙂

autor
13. jún 2025
@gejb

Ja si myslím ze bielymi nič nepokazís. To sa hodí ku všetkému, pôsobí to jemne.
Čierne batérie sú dosť výrazne. A strieborné...no..obyčajné a za mňa v kombinácii s hnedou nepekné.
Naša kúpeľňa má wow efekt (aj keď je uz staršia,ale nadcasova) Zajtra mi môžeš napísať správu a pošlem fotky ak chceš... 🙂

@gejb ďakujem určite napíšem , budem rada 🙌🏻