icon

Blchy v domácnosti

vanessa12345
12. sep 2022

Zdravím, už som zúfalá neviem ako sa zbaviť blch v našom dome. Je to veľmi nepríjemné sme celý poštipaný, mame aj sprej proti blcham.. upratali sme všetko sme vyprali a stále nás štípu...
Máme to od nášho kocúra :( . On je teraz von, nepustavame ho dnu.
čo mám robiť?? Má niekto skúsenosť????.
Veľmi sa hanbím 🙈

Strana
z2
jaga18
30. jan 2024

@karrelia je difuzil aj na blchy . z lekárne sme ho mali a aj arpalit. My sme v podstate len to striekali, denno denne, lebo boli v skarach v parketoch. Ako sme ich striekali, tak normálne padali a kapali, ucinkovalo to dobre.

karrelia
31. jan 2024

@marianarem
dakujem my mame palubovku so sparami s tym si neviem rady ako ste to riesili , len ste tam davali ten sprej?

marianarem
31. jan 2024

@karrelia Davali sme Protect na dlazku. Samotne blchy pod podlahou to neznicilo. Ale akonahle nejaka vyskocila von a dotkla sa dlazky, tak ta sa uz nerozmnozila, o tom je ten Protect. Do tusim dvoch tyzdnov blcha skape a vyskocit raz musi kazda, inak sa nenaje. Takze trvalo to dlhsie, ale zmizli.

karrelia
2. feb 2024

@marianarem dakujem , na protecte pisu ze funguje 9tyzdnov to znamena ze to staci nastriekat 1xza 9 tyzdnov a aj ked to zaschne a blcha sa toho dotkne tak zomrie?

marianarem
2. feb 2024

@karrelia Teoreticky ano, ale to by si nemohla umyvat dlazku, plus pri vysavani sa to osucha, aj chodenim...ja som radsej prestriekavala kazdy tyzden. A teda neviem, ci mate zvietatko, ale nasu macku sme par hodin po nastriekani na to nepustala.

veronika1993
4. sep 2024

@alexlexy dobrý večer.. blchy sa nachytaju do taniera s vodou a jarou?

mclissa
4. sep 2024

Kup si na vodnej baze sprej proti blcham, bez vone (teda my to necitime blchy ano) a vystriekaj vsetko s tym. Nas pes tak doniesol od znameho ked ho strazil. Stipali hlavne syna. Vsetko som s tym vystriekala, sedacky, postele, vankuse, hracky plysove. Do dvoch dni ani jedna. Na vodnej baze je dobre, ze to nezanechava flaky, ani to nesmrdi, nie je to mastne.

mclissa
4. sep 2024

Pozeram, ze stara tema 🙈🙈🙈

sarah1234
18. sep 2024

@mclissa dakujem za vase info chcem sa opytat ako sa vola ten sprej na vodnej baze

mclissa
18. sep 2024

@sarah1234 my sme mali tento. Len neviem ci kupis na Slovensku. Pozri aj ine prirodne urcite najdes.

ciernysokol
1. dec 2024

@mima172 ahoj, prosim ta, ozonator je germicidny ziaric?to je nieco podobne?ozonator zabija aj blchy, plostice, pavuky? Dakujem pekne.

aalt
1. dec 2024

ozonator je generator ozonu (o3 - trojmocny kyslik)
germicidny ziaric - dezinfekcia vzduchu UV svetlom

mima172
1. dec 2024

@ciernysokol Ahoj, nie, ide o rozdielne mašinky,
@aalt to pekne vysvetlil. A áno, zabíja to doslova všetok život v danej miestnosti. Pri požičiavaní sme dostali pokyny, že máme z miestnosti odstrániť všetko živé, vrátane kvetov a až vtedy ozonátor zapnúť a ihneď odísť.

ciernysokol
9. dec 2024

@mima172 ahoj,kupila som ozonator, vsetko ok, len celu noc nedokazem vyvetrat ten smrad ozonu z izby. Prosim, nevies, ako sa toho zbavit? Dakujem

mima172
9. dec 2024

@ciernysokol Hmmm, zvláštne, ja si veru nepamätám, žeby bol "po" nejaký smrad v izbe. Asi teda len vetrať, veci ako koberce, závesy, záclony vytepovať/oprať alebo dat na par hodín von a inak na také prevoňanie a zároveň dezinfekciu (dcéra je alergička) používam dezinfekčný Sanytol na tkaniny a esenciálne oleje do difuzera (také s antibakteriálnymi účinkami pekne vyčistia vzduch, aj ho prevoňajú).

ciernysokol
9. dec 2024

@mima172 dakujem, vyskusam.

michelle567
9. dec 2024

Ja som dookola všetko prala umývala podlahy atď pomohlo až keď sme takto vyupratovany byt nechali, aj matrace som vystriekala vybrala z postele a išli na týždeň preč keď sme sa vrátili už nás nič neštípalo

anetttka123
2. máj 2025
@andrejka400

@mima172 bola by ste ochotná mi zaslat nejaký kontakt na Vás? Fb alebo t.č....??
Ak nie chápem...
Nemam žiadne skúsenosti s ozonovym generátorom.....a mam kopec otazok🙈☺️☺️
Hlavne mi je divné , že zas všetko prať, vysávať..ako v tom nieje ani taký problém, keďže to robím už tak často ..... že mam z toho už traumu...hlavne zas záclony a tak....
To je koli tomu ozonu,alebo blcham ???

@andrejka400 prosím Ťa poradíš aj mne? písala som Ti spravu

Strana
z2