Bude 100 cm stôl stačiť pre 4 osoby?
Ahojte, viete nam poradit, mame stolicky so sirkou 65cm a chceme okruhly stol do kuchyne pre 4. Bude nam stacit priemer 100cm? Aby sme sa pohodlne najedli? Mame malo miesta, inak by sme vzali vacsi priemer.. bude 100cm stol stacit pre 4 so stolickami 65cm? Dakujeme.
🤷♀️ či ti bude stačiť? zober stoličky a postav ich do kríža tak aby medzi nimi bola vzdialenosť 170 cm medzi opierkami - posaďte sa na to - toľko miesta to bude… 100 sa mi zdá dosť málo
Inak kruhový stôl zaberie podľa mňa oveľa viac miesta. Dala by som radšej väčší stôl a z jednej strany lavicu, takže na bežné fungovanie sa dá prisunúť k stene a na spoločné stolovanie odsunúť.
Inak kruhový stôl zaberie podľa mňa oveľa viac miesta. Dala by som radšej väčší stôl a z jednej strany lavicu, takže na bežné fungovanie sa dá prisunúť k stene a na spoločné stolovanie odsunúť.
@anonym_767c14 viem, ale idem si splnit sen🤷♀️😀😍
🤷♀️ či ti bude stačiť? zober stoličky a postav ich do kríža tak aby medzi nimi bola vzdialenosť 170 cm medzi opierkami - posaďte sa na to - toľko miesta to bude… 100 sa mi zdá dosť málo
@biba_18 jej.skusime
@biba_18 podla AI by 100 az 110cm malo byt v pohode😅😀
My sme mali 100cm a zaberal viac miesta ako klasický. Ale stačil pre 4 osoby. Len sme mali na jednej nohe. Teleskopickej.
však pozri na nete čo píšu a uvidíš..
ale som čítala že to je to minimum 100 cm pre 4 osoby
@biba_18 podla AI by 100 az 110cm malo byt v pohode😅😀
@anonym_autor nie, bude to málo, tiež som zvažovala túto možnosť, miesta máme dosť, ale viac sa mi páčil ten menší. Vystrihla som si z kartónu kruh s týmto priemerom a bolo jasné, že musí mať 120cm
My sme mali 100cm a zaberal viac miesta ako klasický. Ale stačil pre 4 osoby. Len sme mali na jednej nohe. Teleskopickej.
@anonym_da36d9 aj ja budem mat na 1nohe🙂
Stoličky su príliš široké k 100cm kruhového stolu. Ty som mas ako sen, ja ako spomienku s detstva. Nie ďakujem, stačilo. Mama potom kupila rozťahovací a casom bol parádne rozheglany.
No ake drzim palce 🙂 Napriklad muz by tiez chcel guľatý ale ja ani za svet, fakt to priveľa miesta zaberie.
my sme mali okrúhly asi 120 - v panelákovej malej kuchyni - ale mali sme rohovú lavicu - a veľmi dobré to tam bolo v tom malom priestore, sme sa aspoň neobíjali o tie rohy stola…
@anonym_autor ved len 2 stolicky vedla seba maju 2x65cm, co je 130cm... takze stolicka aj clovek budu trcat a asi to bude nepohodlne... kasli na sen a mysli prakticky. Stretnutie sna s realitou byva smutne
@anonym_910d33 pri okrúhlom stole tie stoličky nebudú vedľa seba ☺️
a nemáš niekde pôdorys aj s rozmermi?
@anonym_autor 100cm je málo. Je to tak pre dve osoby.. mám taký na terase a 4 sa pri ňom nenajeme ani náhodou...
@anonym_autor Nebude stačiť.
@anonym_autor 100cm je málo. Je to tak pre dve osoby.. mám taký na terase a 4 sa pri ňom nenajeme ani náhodou...
@laila22 my sme 4chudi a 2deti z toho.uz sme boli skusit a aj 90cm by bolo v pohode😀
@laila22 my sme 4chudi a 2deti z toho.uz sme boli skusit a aj 90cm by bolo v pohode😀
@anonym_autor pre mna za mna si kúp aj 80 cm. 🙂. Ja mám 140x 70 a to je pre mňa akurát s tým, že pohodlné naložím na stôl misu so šalátom, pekáč, hrniec s prílohou.. keď sme 4 je to akurát. Ja často aj pečiem. Rada si plechy rozložím po stole.. ale každému čo vyhovuje. Ten 100 cm je kruh.. to je iba na prilezitostne jedenie.. 4 ľuďom dospelím tam neprestieram.
my mame 80, dvaja dospeli zatial jedno 3 rocne a este sa to da, ale ked vyrastie to aj to druhe, isto budem hladat nieco vacsie.

@anonym_autor 100cm máš tak pre 2 max 3 užšie osoby pohodlný.