Bývanie v byte a hluk
Caute 😁 nechavate deti doma sa hrat s loptou? Futbal, basketbal a taaaak, pripadne, nech sa vozia na kolobezkach? Suseda sa na mna stazovala, ze robime hluk, tak som ju zrusila, ze doma si mozeme robit co chceme. Je teraz dost protivna.nemoze na nas zavolat policajtov?
Si normálna alebo len krátko v byte?
Zájdi si niekedy k nejakej susede poblíž na kávu a nechaj doma svoje deti samé, nech sa hrajú s loptami. Budeš nemilo prekvapená ako veľmi to počuť. Aj smerom dole aj smerom hore. Z Tvojej strany dosť otrasný prístup.
Urcite nie, obcas si zahadzu malu loptu, dole mame noveho suseda, ale problem s nami nema,, ale odrazadlo, futbal atd určite nie,,, ked viem ze je v praci priznam sa dovolim im to aby starsia zabavila mladšiu, ale som tolerantná ak je doma, ani skakat im nedovolim ako konom,, nas vchod bytovky je jedna velka rodina ako keby toto by sme si nerobili napriek
Neuveriteľné, trochu chochmesu by to chcelo, to vážne si takáto bezohľadná? 🙄
Ja by som aj napísala co si, stačilo by jedno slovo na 4 písmená, ale u teba to tak ci tak nemá význam. Ty si na svoju prostoduchost hrdá, tvojej susede by si to tak ci tak nepomohlo.. Tak aspoň ju poľutujem, od srdca ju poľutujem, že vo vlastnom byte, ktorý bude ešte dlho splácať bude trpieť kvôli takým ako ste vy.
Troska sa pokus kultivovat ak to pojde,lebo takto nekulturnej sa ti bude tazko zit😄
Ale su furt vonku, tak co jej akoze moze vadit? Moje deti 12a 14 sa proste hraju doma, potrebuju aj trenovat. Mne to nevadi a tiez ich pocujem 🤷 zvykla som si...
No autorka, ty si teda riadne egoisticka. Rozum sa mi normálne zastavuje nad tebou
dobra provokacna tema :DDD ako dlho si to vymyslala?? :D co tak tu svoju svorku zobrat na ihrisko ? :D aj ty sa vyvencis... a nebude sa na teba suseda stazovat, lebo veruze nemozes si robit co chces :D
Poznám aj taku rodinu co mali takuto susedu,, odisli na dom ale byt dali do podnajmu tmavším,, potom šalela suseda a nie oni 🤣
Tak ty si pekna tupaňa .. priala by som aby tí nad vami robili mega randal či je noc alebo deň,možno by si pochopila ale ako vidím tvoje odpovede , nečudujem sa ,že to deťom nezakážes..žiadna empatia, ľudskosť.. čo z tých detí vyrastie 🙏🙈
Ja to môjmu nedovolím ani v dome 😀
Verím, že Vám to raz karma vráti. Musíte byť veľmi zlý človek,ak bývate v byte a neberiete absolútne ohlad na ľudí okolo. Tiež sme mali takúto susedu a bola to nočná mora nie život.
presne taka xxx ako si ty byva so svojimi sprostymi deckami pod nami...takze posledne roky mame peklo..aj v tejto chvili tie decka mlatia hokejkami a predpokladam ze skacu zo skrin,inak si ten rachot neviem vysvetlit...kazdy den v roku niekolko hodin..do neskoreho vecera...tajne dufam,ze sa tie decka raz dolamu a nebudu moct vyvadzat aspon par tyzdnov...take nervy uz z nich mam...odstahovat sa ma ona...byt je byt a nie ihrisko...tiez v byte nechovam sliepky ani nerezem cirkularkou...nocny klud sa da vysvetlit aj inak-ze napr ja mozem 6.01 pustit na plne pecky repraky.nech sa sopliakom lahsie vstava do skolky a do skoly...a nie?
Samozrejme, že to deťom nedovolím. V byte si môžeš robiť čo chceš, tak ale trošku ohľaduplnosti by Ti nezaškodilo a Tvojim deťom by tiež nezaškodilo vedieť do života, že nemám pozerať len na seba. A čo ti môže keď býva pod tebou? Tak napríklad trieskať ti metlou do stropu, tak hlučne, že to prehluši aj domáce ihrisko Tvojich deciek. Môže si zavolať ku sebe domov celú rodinu a všetci môžu trieskať do stropu aj celý týždeň. Však bude vo svojom byte a tam si môže robiť čo chce, hejže? 😉 Keď Tvoje deti spia cez obed, tak ideálne vtedy. Alebo môže na balkóne páliť jednu cigaretu od druhej, najlepšie v lete keď budeš vetrať. Alebo aj grilovať si môže. Je toho tooooľko ako Ti aj suseda pod Tebou môže znepríjemniť život. S takým prístupom buď rada, že nemáš mňa za susedu pod sebou. A možno Ti to proste karma raz vráti a nasťahuje sa nad teba rovnaká "oná" ako si Ty sama.
P.S.: Na kolobežkách ani odrážadle by som deťom nedovolila voziť sa v prvom rade kvôli sebe - čo som sprostá aby som si nechala ničiť parkety vo vlastnom byte? 🙈
12 a 14 ročne deti by už mali vedieť co je v byte prípustné a co nie. Ale kto ich to mal naučiť?
@viestta no takato mama tazko :DD
@viestta pokial to vsak nevie samotna matka, deti to potom nebudu vediet toboz.
@simca06022011 však to bola len taka otázka do vetra 🙄
Az taka tupa snad autorka uz ani nemoze byt.....predpokladam ze je to len vymyslene🤔
Bývame na prízemí a vždy som upozornovala deti až nehucia. Dokonca aj keď sme vonku tak až pod oknom nekricia. Je to nepríjemné.
@evamarek77 vsak na velkej chodbe skacu na kolobezke a robia triky
inak verim tomu, ze treskot loptami a co ja viem cim vedia riesit staznostami, a opakovane porusenia domoveho poriadku. Niekde su aj pokuty spomenute :D A to nemozu skakat vonku ? :D jaaaj pohodlne, radsej dovolit ako vychovavat.. radsej otravovat inym zivot ako zbehnut par schodov pred dom :D
Podľa štýlu písania ty si tá čo si chcela dať vysklbat zuby koli uspokojeniu partnera a rozmlatila pol kuchyne lebo mu nechutilo?
@yasmeena no na tvojom mieste to urobim, dobre nasmerujem hore repraky a zobudim ich aj vecer.. aj rano.. do toho vrtat treba ked stichnu... cize mozno idu spat/ucit sa atd. :D
@evamarek77 podla vsetkeho v byte...
inak to mi pripomenulo ako dostali poza usi susedia, ked sa v bytovke v chodbe hrali futbal, tak prasili domov ked ich domovnik chytil a rodicia pekne nabehli dalsi vikend malovat :DDDD
Od prízemia hore sa ľudia v tomto ohľade o čom píše autorka musia vedieť správať. My sme sa ako deti chodili jašiť ku krstnej. 3+3 decká, Hirošima hadr. Prízemie znesie.

Skús vybehnúť s deťmi von,skús aký hluk robí kolobežka a loptove hry a uvedom si,aky hluk to musí byť v uzavretom priestore. Dúfam,že susedka je tiež na MK a pôjde to riešiť so správcom bytového domu. Ty si vážne veľmi zla a protivna žena.