icon

Bývanie v byte a hluk

17. okt 2022

Caute 😁 nechavate deti doma sa hrat s loptou? Futbal, basketbal a taaaak, pripadne, nech sa vozia na kolobezkach? Suseda sa na mna stazovala, ze robime hluk, tak som ju zrusila, ze doma si mozeme robit co chceme. Je teraz dost protivna.nemoze na nas zavolat policajtov?

Strana
z3
mandarinka555
17. okt 2022

Ona sa má odsťahovať? A čo keby si sa zbalila ty aj s deckami a vypadla do hôr...tam sa môžete blázniť, koľko chcete...Bývaš do pekla v paneláku, tak sa podľa toho aj správaj....Ty byť moja suseda, tak už si vyplieskaná....

didush27
17. okt 2022

Toto je troll na rozdúchanie emócií

viestta
17. okt 2022

Keby hlupost kvitla, u týchto by bola celá ružová záhrada. Mama zakvitnuta, táto zakvitnuta a aj detičky samy pucik

leskky
17. okt 2022

Posledné dni píše stále rovnaký anonym s úplne provokacnymi témami. Isto si pred pár dňami bola bezdetná čo nevie s frajerom a kocurom vyžiť z 1000€, však? 😁 Rovnako blbé odpovede. Alebo sestra? 🙏🤦

marca12
17. okt 2022

Poznat ta osobne a vediet,kde byvas,tak by som bola schopna zaplatit susedom nad tebou,nech robia to iste,co tvoje deti. A potom by si pochopila.

sense
17. okt 2022

Toto nie je real téma... Nejaký troll sa baví

kingstonka
17. okt 2022

...určite 12 a 14 ročne deti robia triky na kolobezke v bytovkovej chodbe 🥱 ....

jaskolka
17. okt 2022

Neverím, že toto sa reálne pýta jedna žena a matka.
V byte futbal, basketbal a kolobežka? A náhodou kolieskové korčule, bicykel, a lyže nechceš skúsiť?
Toto ani v dome by som nedovolila, nie ze v bytovke, syn len s plastovým odrážadlom siel okamžite na dvor.

oskorusa
17. okt 2022

Závisí od zvykov v bytovke. U nás je to v poriadku, však sa nekolobežkuje celý deň, pár minút to deti baví a vybavené. Susedia sa nikdy nesťažovali a nesťažujeme sa ani mi, keď sa u nich dribluje alebo sa hrá futbal. Čo by prekážalo, sú hádky a bitky, detská hra, bars aj hlučná je v poriadku. Som vďačná za našich susedov

lienka353535
17. okt 2022

Bože čo sa pixa si keď zakladas schválne provokačné témy..ani nato NEREAGUJTE

oli18
17. okt 2022

V tvojom byte to musí vyzerat ako v kôlničke .

oblecenie99
17. okt 2022

Nie, môj to dovolené nemá, ani by ho nenapadlo, zdedil normálne gény našťastie. Ale som typ, čo reaguje na tieto veci stylom "Challenge accepted", na vás by som si zgustla.. 😁😏

sszuzu8
17. okt 2022

Ako fakt preboha nenapadlo by ma dovoliť loptu v byte a už vôbec nie kolobežky

hopsadobrandejsa
17. okt 2022

"Caute 😁 nechavate deti doma sa hrat s loptou? Futbal, basketbal a taaaak, pripadne, nech sa vozia na kolobezkach? Suseda sa na mna stazovala, ze robime hluk, tak som ju zrusila, ze doma si mozeme robit co chceme. Je teraz dost protivna.nemoze na nas zavolat policajtov?"

Chvalabohu sme vzdy boli vrchny byt a chvalabohu som uz v dome. Toto mat teraz v byte tak to je naozaj na prasky.

Byt nie je indoor hala aby sa tam hral basketbal ci futbal a kolobezka patri na ulicu, nie do obyvacky.

Argument "doma si mozeme robit co chceme" plati nielen pre teba, ale aj pre tvojich susedov a ako sa do hory vola tak sa z hory ozyva.

Baby v diskusii maju pravdu, teba tam maju za trest. Uprimne mi je luto tvojich susedov. Pokojne spolunazivanie a dobre susedske vztahy su pre teba ocividne spanielska dedina.

vmiri
17. okt 2022

To im nedovolím ani v dome. Kolobežky vnútri? Jedine po vianociach keď ich dostali a vyskúšali, odvtedy len vonku a lopty detto, nevravím nejaká na gúľanie je ale určite s ňou nehrajú futbal 🙈

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
danica2711
18. okt 2022

no zbohom, tupá krava vychováva ďalšiu generáciu ignorantov... dúfam, že je to fake téma

nikaeli
18. okt 2022

@hopsadobrandejsa my sme mali takých susedov pod nami.. ani vrchný byt nie je vždy výhra, keď narazíš na magorov typu autorka 🤷🏻‍♀️

mirka438
18. okt 2022

Toto musi byt vymyslene, podla reakcii autorky...ze robia triky na kolobezke v byte 😀😀 jasne..a ak je to aj nedajboze real tak ste potom vymetena cela rodina

nika_23
18. okt 2022

nie,nedovolim.Loptu si sice raz za čas pohádžu ale určite nehrajú futbal.Odrážadlo,kolobežka je na vonka.Po Vianociach si dcérka silou mocou musela doma vyskúšať korčule čo dostala na Ježiška,ale po par dnoch išli do krabice a počkali si na priležitosťˇči ľad alebo teplo ked už môže skúšať kolieskové korčule).Byt nie je dom.

lennytka84
19. okt 2022

Karma je zdarma. Len toľko prajem

martabubu
19. okt 2022

Určite nie
Na takom autíčku malý chodí po byte ale bývame na prízemí. inak ich krotim aj v kriku a podobne

anyaa18
19. okt 2022

👀

katka700
19. okt 2022

Samozrejme veď ja chodím zo spálne do kuchyne na kolieskových korčuliach a syn si každý deň medzi 21 a 22 púšťa ramstein zatiaľ čo susedina práčka pri otáčkach 1400 cestuje po kúpeľni a sused od naproti hrá na bicie
🤣🤣🤣 vymyslená téma

sandrasstini
19. okt 2022

Podla tvojej otazky a nasledneho vyjadrovania je mi ta uprimne luto a verim ze tvoja “ludskost” sa ti vrati raz spat a mozno sa zamyslis nad sebou, ale myslim ze skor nie, ked ma dospela zena a matka taketo zmyslanie vela pomoci niet. Z tvojich deti budu urcite tiez vludni ludia…

nelka93
19. okt 2022

Ja som mala takú susedu ako ty, presne takúto istú hlúpu kravu. Jej mali diabli robili neskutocni bordel od rána do večera, volala som políciu. Dostala pokutu a odvtedy bol svätý pokoj. Mala by si sa spamätať

floren
19. okt 2022

Toto malému nedovolím a to sme v dome

nelka93
19. okt 2022

@nelka93 *neskutočný

ejmi25
19. okt 2022

Baby ano byt nieje ihrisko ,ale co mne vadi ked si susedia zavolaju navstevu rozpravaju tak hlasno ,akoby boli umna hulakaju a to mam chut dat im po papuli.Ked chce niekto take hlucne navstevy vecer o 9 zacnu ano ,nech idu do krcmy ,baru hocikde.A to nehovorim o tenegeroch ,ale rodine 40 tnikov.To tiez nieje na tolerovanie ,ako trebars deti co sa hraju s loptou.Uz skor by mi nevadili tie.

katarinka1990
19. okt 2022

Dobrý deň, podľa Občianskeho zákonníka má každý vlastník právo, aby ho sused neobťažoval hlukom, bez ohľadu nato, či je deň alebo noc. Vzhľadom na to, ako prvú možnosť zákon ponúka obrátiť sa priamo na obec, ktorá môže neprispôsobivému susedovi uložiť zákaz zasahovania do pokojného stavu. Zo strany obce sa však jedná len o predbežnú ochranu. Ak by však napriek uvedenému nedošlo k náprave a hluk by stále neprestával, môžete sa svojej ochrany domáhať aj žalobou na súde. V prípade, že by hlukom porušovala Vaša suseda aj nočný kľud, môžete privolať políciu, ktorá jej môže namieste udeliť pokutu.

Strana
z3