Calgon - dlhý život pre vašu práčku
Pouzivate? Je to naozaj pravda? Alebo zanasa tu pracku este viac?
@viestta takze nepouzivas vobec? Radsej slahnem do práčky pohar octu a je to to iste nie?
Nie je to to iste, ale pracku cístim pravidelne aj octom aj sódou. A nepoužívam aviváž, za mňa to len zasiera pracku aj pradlo.
@viestta a pouzivas praci prach ci gel
Ja kupujem celé roky tablety z DM-ky, stoja podstatne menej ako Calgon a zatiaľ som spokojná
Ja hocikedy keď sa mi minú tabletky tak vylejem do pracky fľašu octu a hotovo. Pracku najviac zaser.. Avivaz
@viestta presne to mi povedal kedysi opravár , že pomôcť pomôže, ale vyjde drahšie ako nová práčka...
@pribinak priamo do bubna alebo tam kde sa dava praci prach? A spustis program bez pradla ci aj s oblecenim?
Púšťam pracku na prázdno, bez oblečenia. Ocot dávam do bubna a aj tam kde sa dáva prášok
Sódu nepoužívam, len ocot alebo tablety z dm-ky
@pribinak tie tabletky vies mi poslat scr?
Gél, odjakziva
Vyperiem nejaké nedolezite handry, u nás sú to tričká a gate co sa nosia na záhradu, aspoň na 70° na najdlhší program co mam. Do bubna sam gél a 2 lyžice krystalickej sódy. Alebo plnú pracku uterákov a utierok na 90
Pracku ani necistim, ani nepouzivam avivaž. Prva mi bez poruchy sla 17 rokov. Este sme ju predali. Druha 16 rokov a tiez som ju posunula do podnajmu. Na vyssie teploty davam prach, na 30/40 gel.
Do každého prania cca 1dcl octu, raz za čas liter na 90, prázdnu alebo ak treba staré handry na zem oprať
Soľ ťa vyjde omnoho lacnejšie ako vychvaľovaný a drahý calgon. Mimochodom reklami na Calgon by mali zakázať,je to čistá lož,čo je v reklame.Vodný kameň nie je žieravina,že zničí celú práčku.

Kedysi to ktosi spočítal. Na calgone za 5 rokov minies toľko co stoji nová práčka. Ci aj naozaj funguje netuším.