icon

Calgon - dlhý život pre vašu práčku

1. okt 2022

Pouzivate? Je to naozaj pravda? Alebo zanasa tu pracku este viac?

viestta
1. okt 2022

Kedysi to ktosi spočítal. Na calgone za 5 rokov minies toľko co stoji nová práčka. Ci aj naozaj funguje netuším.

autor
1. okt 2022

@viestta takze nepouzivas vobec? Radsej slahnem do práčky pohar octu a je to to iste nie?

viestta
1. okt 2022

Nie je to to iste, ale pracku cístim pravidelne aj octom aj sódou. A nepoužívam aviváž, za mňa to len zasiera pracku aj pradlo.

autor
1. okt 2022

@viestta a pouzivas praci prach ci gel

pribinak
1. okt 2022

Ja kupujem celé roky tablety z DM-ky, stoja podstatne menej ako Calgon a zatiaľ som spokojná

Ja hocikedy keď sa mi minú tabletky tak vylejem do pracky fľašu octu a hotovo. Pracku najviac zaser.. Avivaz

marsmykkok
1. okt 2022

@viestta presne to mi povedal kedysi opravár , že pomôcť pomôže, ale vyjde drahšie ako nová práčka...

autor
1. okt 2022

@pribinak priamo do bubna alebo tam kde sa dava praci prach? A spustis program bez pradla ci aj s oblecenim?

pribinak
1. okt 2022

Púšťam pracku na prázdno, bez oblečenia. Ocot dávam do bubna a aj tam kde sa dáva prášok

autor
1. okt 2022

@pribinak dakujem a s tou sodou ako pisala @viestta nevies ako sa cisti?

pribinak
1. okt 2022

Sódu nepoužívam, len ocot alebo tablety z dm-ky

autor
1. okt 2022

@pribinak tie tabletky vies mi poslat scr?

viestta
1. okt 2022

Gél, odjakziva

pribinak
1. okt 2022

Hodím do bubna a hotovo

viestta
1. okt 2022

Vyperiem nejaké nedolezite handry, u nás sú to tričká a gate co sa nosia na záhradu, aspoň na 70° na najdlhší program co mam. Do bubna sam gél a 2 lyžice krystalickej sódy. Alebo plnú pracku uterákov a utierok na 90

hedviga2
1. okt 2022

Pracku ani necistim, ani nepouzivam avivaž. Prva mi bez poruchy sla 17 rokov. Este sme ju predali. Druha 16 rokov a tiez som ju posunula do podnajmu. Na vyssie teploty davam prach, na 30/40 gel.

cacianka
9. okt 2022

Do každého prania cca 1dcl octu, raz za čas liter na 90, prázdnu alebo ak treba staré handry na zem oprať

brembo
11. okt 2022

Soľ ťa vyjde omnoho lacnejšie ako vychvaľovaný a drahý calgon. Mimochodom reklami na Calgon by mali zakázať,je to čistá lož,čo je v reklame.Vodný kameň nie je žieravina,že zničí celú práčku.