Celoročné bývanie v záhradkárskej chate
Dobrý deň, viete si predstaviť bývať celoročne v záhradkárskej chate? Ktorá má 80m štvorcových, je to v takej chatkárskej oblasti, celkom pekná príroda. Od centra mesta je to cca 5km. Išli by ste do takého podnájmu ? Povedzme za 500€ mesačne? Garsónky v meste sa pohybuje podnájom od 400€. Tu by človek mohol mať vlastní záhradku 🙂.
@alenka58 tak este chapem ze v byte, ale na chate je to naozaj prehnane
@balerina2025 no ak je to v dobrej polohe a výhodné pekné bývanie, neviem aká veľká je záhrada tak asi takým ľudom, ktorí chcú byť v dome, ktoré sú drahé na prenájom, zrejme im to stojí za to - ťažko posudzovať keď to nevidíme, poznám jednu záhr.oblasť, kde chodievame na návštevu a susedia priateľov sú v podnájme, blízko je zastávka, blízko do mesta, je tam klíma v podstate je to murovaný dom tiež nejak 90 m2 a 4 árová záhrada, ale koľko platia neviem, naši známy tam bývajú trvalo, chodí im tam pošta proste všetko
@balerina2025 nie mám byt v centre mesta a chatu mimo mesta kde žijem. Ale dá sa tam žiť v pohode. Mám klímu a všetko čo potrebujem. Vodu vlastnú. Vieš sa zmestiť do 100 eur v pohode.
Susedia tu bývajú. Je to 2 km k supermarketu, MHD, krčma 😂, pošta. Čiže sa dá.
@balerina2025 nie mám byt v centre mesta a chatu mimo mesta kde žijem. Ale dá sa tam žiť v pohode. Mám klímu a všetko čo potrebujem. Vodu vlastnú. Vieš sa zmestiť do 100 eur v pohode.
@bosorkabb parada
@bosorkabb a to je kde taka super infrastruktura 🙂 :D
@balerina2025 Kráľová nad Váhom napríklad. Ale viem aj o iných lokalitách.
@balerina2025 Kráľová nad Váhom napríklad. Ale viem aj o iných lokalitách.
@bosorkabb v okoli Ba
@bosorkabb v okoli Ba
@balerina2025 aj BA má svoje záhradkárske kolónie ale na mňa moc drahé.
Ahoj,znie to veľmi dobre. Len si zisti,koľko ľudí tam ešte celoročne býva,aby si sa večer, v noci necítila ako sama na "konci sveta".
So všetkými sieťami plus auto a bicykel do mesta na rýchly presun si to viem predstaviť. Hlavne aby bolo v zime dostatočne teplo.
Je to drahé, treba vedieť ako s vodou a kúrením a elektrickou.Zahradka nie je všetko.
Ak mas auto tak urcite 👍
@balerina2025 aj tu v okoli Trenčína je zopar takýchto chatových/zahradkarskych oblasti.
Kedysi cisto len chaty teraz tam väčšina žije trvalo, všetko poprerabane na normálne domy
V podstate sa takmer všetky prímestské chatove oblasti menia na “obytné štvrte” a naopak z odľahlých dedín sa stavajú chatove oblasti

úplne záleží kde to je, ale nájmy celkovo sú vysoké, každý sa snaží vyťažiť tu na SK
@alenka58 tak este chapem ze v byte, ale na chate je to naozaj prehnane