Cena za hliníkové zábradlie na balkón
Dali sme si robiť cenovú ponuku na hliníkové zábradlie na balkón. Výsledná suma na 5m je cca 2600,- Eur. To sme nerátali aj na balkón v zadnej časti domu. To by bola cena spolu cca 4600,- Eur. Zdá sa mi to veľmi, veľmi veľa. Aké máte skúsenosti Vy? Nemá niekto kontakt na nejakú firmu, ktorá by to urobila za oveľa prijateľnejšiu cenu? Ide o zábradlie, ktoré bežne vídať na rodinných domoch, či už na balkónoch alebo plotoch a bránach /vodorovné v antracitovej farbe/. Ďakujem.
Daj si spravit ponuku napr.
https://fello.sk/zabradlie-na-balkon/
A montaz niekoho lokalneho.
@tundra Ďakujem ti veľmi pekne, pozriem sa na to. Máš aj ty nejaké skúsenosti s touto firmou?
@tundra Ďakujem ti veľmi pekne, pozriem sa na to. Máš aj ty nejaké skúsenosti s touto firmou?
@anonym_autor zial nie,ale 90% oprav a renovacii,robim sam.Nezijem na Slovensku a googl vyhodil aj tuto stranku.Tu, vo Švajciarsku vysla cena z webu za 1m cca.350fr.
Pozri aj Hornbach,tu boli cca.2 ponuky,cize maly vyber.Dost vyrobcov je v Rakusku aj Nemecku.
Ta cena, sa mi zda dost vela,preto ma to zaujalo.
Inac na Slovensku mam suseda,ten je zamocnik a robi ploty aj zabradlia.(Nie hlinik)
@anonym_autor zial nie,ale 90% oprav a renovacii,robim sam.Nezijem na Slovensku a googl vyhodil aj tuto stranku.Tu, vo Švajciarsku vysla cena z webu za 1m cca.350fr.
Pozri aj Hornbach,tu boli cca.2 ponuky,cize maly vyber.Dost vyrobcov je v Rakusku aj Nemecku.
Ta cena, sa mi zda dost vela,preto ma to zaujalo.
Inac na Slovensku mam suseda,ten je zamocnik a robi ploty aj zabradlia.(Nie hlinik)
@tundra Je to veľa, preto hľadám niečo lacnejšie. Tá stránka, čo si mi poslal, sa mi celkom pozdáva. Z akej lokality je ten tvoj sused🙂? Že by som využila jeho zámočnícke služby?😉
@anonym_autor kusok od Trencina,napis spravu,ak chces.
@tundra Lokalita by mi aj celkom vyhovovala, ale škoda, že nerobí z hliníka. Asi zvára zo železa, či?
@tundra Lokalita by mi aj celkom vyhovovala, ale škoda, že nerobí z hliníka. Asi zvára zo železa, či?
@anonym_autor ano,väcsinou z jokloviny,ale aj kovane ploty z Polska,ked niekto chce.Nam robil tiez balkonove zabradlie,konstrukciu aj branu do dvora.Uz je na dôchodku,ale casu ma menej,ako ked chosil do roboty😅.Ty kde byvas?
@anonym_autor ano,väcsinou z jokloviny,ale aj kovane ploty z Polska,ked niekto chce.Nam robil tiez balkonove zabradlie,konstrukciu aj branu do dvora.Uz je na dôchodku,ale casu ma menej,ako ked chosil do roboty😅.Ty kde byvas?
@tundra píšem ss
kupila by som si diely a namontovali by sme to sami... mam na interierovom schodisku, chyba mi jeden diel tam a uz to planujjem nejaky ten rok dokupit a domontovat.
inak kovane zabradlie je este drahsie, tak to sa ani nenamahaj zistovat (menime balkonove, nechcela som drevene ale nakoniec ostaneme pri drevenom a urobime si ho samy)
kupila by som si diely a namontovali by sme to sami... mam na interierovom schodisku, chyba mi jeden diel tam a uz to planujjem nejaky ten rok dokupit a domontovat.
inak kovane zabradlie je este drahsie, tak to sa ani nenamahaj zistovat (menime balkonove, nechcela som drevene ale nakoniec ostaneme pri drevenom a urobime si ho samy)
@simca06022011 Veď aj tak rozmýšľame, že robota sami, len odkiaľ kúpiť kvalitné diely za rozumné ceny. Ak niečo nájdeš, napíš prosím. Ďakujem.
@simca06022011 Veď aj tak rozmýšľame, že robota sami, len odkiaľ kúpiť kvalitné diely za rozumné ceny. Ak niečo nájdeš, napíš prosím. Ďakujem.
ja by som sa kvality tolko nebala, odporucit neodporucim, my mame nerezove (a na to mame firmu v BB aj tu umakov), cize to je lahsie zohnatelne predpokladam, ale zvacsa vyrobcov je par a ostatne su len obchodnici s tym.. cize co si vygooglis, vyjednas, vyberies.. to mas.

Daj si spravit ponuku napr.
https://fello.sk/zabradlie-na-balkon/
A montaz niekoho lokalneho.