icon

Cez ktorý eshop mi chladničku privezú, odbalia a dajú na miesto?

13. máj 2021

Ahojte, potrebujem dobrý e-shop, kde poskytujú službu, že novú chladničku rozbalia a dajú na miesto, starú odnesú... Klasika, kde máte dobré skúsenosti? Nemám čas veľmi rozklikávať, kde a či to robia bežne, ďakujem za pomoc.

viestta
Odpoveď bola odstránená
sissy27
13. máj 2021

aj nay to robí, aj odvezú starý spotrebič ak treba, ale netuším či je za to extra poplatok. Resp. podľa mňa za poplatok to spraví každý eshop.

fajnova
13. máj 2021

Datart, maximálna spokojnosť. Privezú, rozbalia, zapoja, predvedú, odvezú bordel aj starý spotrebič. Ja kupujem spotrebiče jedine od nich. Nikdy ma nesklamali na rozdiel od Nay napríklad.

hama_ba
13. máj 2021

Ja mam dobrú skúsenosť s datartom. My sme mali vstavanú umývačku a tiež za príplatok montáž vstavanej ale bola vtedy 50% zľava, tak som bola spokojná. Doniesli, starú odviezli a novú namontovali.

aniele
13. máj 2021

V pondelok nám priviezli z Datartu. Vyniesli hore schodmi (do domu), rozbalili, vsunuli do špajze (dverami veeeľmi natesno), odviezli starú. V pohode, s úsmevom. Problém bol len s platbou, lebo terminál mi odmietol 3! karty (od rôznych účtov). Nenačítal. Vraj s tým majú často problém. Tak som musela sadnúť do auta a šli za mnou 10 km do susednej dediny k bankomatu. Ale aj to boli chlapci v pohode. Zapojili sme sami, keďže ju jednak vyniesli schodmi naležato a, po druhé, presadzovali sme Dvierka na opačnú stranu. Predlžovali sme si aj záruku, na 5 rokov. Ak sa dovtedy nič nestane, peniaze za to vrátia.

xeniii
13. máj 2021

My sme tak v Planeu kupovali mamine chladničku, ale to na predajni sme šli, vybrali sme, že akú, dohodli sme, že teda chceme aby aj doviezli, aj vyniesli, aj starú vzali a nebol s tým vôbec žiadny problém.

liz_lemon
13. máj 2021

Hej.sk

mpg
13. máj 2021

My sme si chladničku sami vybalili a zapojili, doviezli nám ju v krabici, chladnička je jednoduchá.

autor
13. máj 2021

Ďakujem za odpovede, začnem s datartom, vidím, že tu prevažuje.
@mpg objednávam pre mamu 70 rokov, ja tehotná, muž pracuje v zahraničí, čiže chcem túto službu.

aniele
13. máj 2021

A ešte - objednávali sme koncom apríla, mala byť dostupná po 17. 5., čo nám vyhovovalo, lebo sme chceli robiť ešte nejaké stavebné úpravy. A v pondelok (10. 5.) ju už doviezli. Nezabudni porovnať aj ceny.