icon

Chladič vzduchu

vemi23
2. júl 2023

Mate skúsenosti? Uz neviem co vymysliet v izbe je strasne teplo mame male babatko do toho pozorujem ze aj jej je teplo... Ďakujem

Chladič vzduchu
stellarstar
2. júl 2023

@vemi23 mám podobný a škoda peňazí u mňa účel nesplnil

viky_21
2. júl 2023

Ja som minuly rok presne rozmyslala nad chladicom vzduchu. Ale kazdy mi vravel, ze je to hlupost. Tak sme do obyvacky dali klimu a do spalne a detskej vonkajsie zaluzie 👌 urcite lepsia investicia ako mobilne klimatizacie,chladice vzduchu a pod.

vemi23
autor
2. júl 2023

@viky_21 ja to potrebujem k svokrovcom ked sme u nich len do jednej izby

domcci72
10. júl 2023

my sme ku svokrovcom kupili tento ventilator a je fajn, vykonny, dobry 🙂

danka808
12. júl 2023

@domcci72 aky je velky? Vysoky? Siroky? Nemohla by si poslat fotku normalne rozbaleneho??

brembo
12. júl 2023

@vemi23 vyhodené peniaze

aalt
12. júl 2023

Tieto "chladice" su vyhodene peniaze. Teplotu nezniziju vobec, tym ze odparuju vodu, tak zvysuju vlhkost, takze zvysuju aj pocitovu teplotu. Este teda chvilku ak tam das lad, ale ten lad musi chladnicka "vyrobit" a ak ju nemas v pivnici, tak jej spotreba a teplo z nej je urcite viac ako to "ochladenie". Ventilator aspon fuka. Do cca 32 stupnov mas aspon pocitovo lepsie.
Na znizenie teploty jedine exterierove zaluzie a samozrejme klima. Idealne oboje.

wivienka111
14. júl 2023

@aalt suhlasim, ono zatemnenie a ventilator to je stokrat lepsie ako taketo kadejake varianty ;.)

domcci72
31. júl 2023

@danka808 coby som nemohla, mozem 🙂 je uzky, spratny 😉

danka808
7. aug 2023

@domcci72 jej super, dakujem, vyzera dobre. Nemyslela som si, ze bude taky uzky, to je dobre, pozriem ho. Sice tento tyzden ako kukam predpoved tak nam nebude k nicomu, ale kedze buduci tyzden sa ma zase oteplit, tak musim to popohnat a kupit 🙂

domcci72
13. sep 2023

@danka808 dobre je mat ho, tiez ho mame vytiahnuty este. U svokrovcov v podkrovi je teplo aj ked vonku trosku teplota klesne, takze este nejaky ten cas bude v hostovskej, to bez debatky, lebo v teple spat neviem 😀